ergin charın cantasında 15m para var ve dediğin yerler işaretli degildi .. onuda halettim bişekilde (nasıl yaptığımı bilmiyrum) ama bukezde bankaya (toplaması icin sadece itemleri ve elixirleri ayarlmıstım) ama cantadan onları bankaya koymuyor bankaya gitmiyor .. yeterince yer var bankada bir önceki msjımda ondan sordum mavi itemleri sadece depola kısmıyla store green &gold equpmnt bölümü şuan işaretli degil ondan olabilirmi (bankaya koyması icin tek tek onuda ayarladım ) ilk ayarladığımda koymustu daha sonraki ısınlanmalarda koymadan pas gecti ..
son sorum olucak agbot gibi bunda da hide silkroad butonu yokmu sürekli acık kalıyor ekranda
bu arada yardımların icin ergin teşekkür ederim .. bu prob.lemde halledersem bot cidden agbota göre süper olucak ( sorunsuz olucak)
O işaretini kaldırdığın yerden olmaz işaretsiz kalsın önemli değil onlar bankaya koymasını istediğin itemlerin karşısında depola sütununda yes mi var no mu var bi kontrol et onlar değişmiş olabilir depola sütununda no ise onları yes yap. Clienti gizleme yok ama simge durumuna küçültme var onuda oyunun ayarlarından ( esc >option > setting> use window mod yolunu izleyerek) oyunu pencere moduna ayarlayıp (oyunun çözünürlüğünü düşürmen gerekebilir) sağ üst köşedeki pencere kapatma çarpısının yanına simge durumuna düşürme çizgisi gelir ona tıklayarak küçültebilirsin. Yada hide client programları var bazı oto tuş programlarındada var gizleme onlarıda kullanabilirsin. Ben pencere modunu kullanıyorum ekran çözünürlüğü 1200- 800 (laptop) onu 1024-768 yapıyorum diğer pencerelere geçişte küçültmede kullanışlı. (Örnek resim http://img200.imageshack.us/content.php?page=done&l=img200/6876/rnekresim.png&via=mupload )
Eskisinde yoktu yeni sürümde var (1.0.29_2 )beyler pt fromluyorum adam gelıor otomatık kabul etmıor bırde otomatık pt fromlama wardı bu botta çok lazım acıl yardım