987654
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 14 May 2009
- Puanı
- 0
ya arkadaslar bunlar bot soyuyo benden soylemesı 3 tane carım soyul du burdan beles bot yukledımde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişi sorcam Ben PT Ye giriyorum Bard Cılık yapaam Otomatik Bard Bufu Açıor ama 1 DK OLmadan Bir yaz Geliyor Sonra Oyundan Çıkıor ? Cwp atarsanız sevinirim ...
aga o kadar kişi kullanıyo soyulmadı senin pc de trajen vardır ondandır silkroadmaxta yamuk proglam olmaz zalarlı proglam yayınlamazlar acımazlar yayınlayanada ok mi sen pc ye format at virüsten olmuş o soyulma vakası sende bu sitede yamuk olmaz okiş :ko
Arkadaşlar bot buffları basmıo ben yeni basladım yardım edermisiniz
ben sroking kullanıyolum tek solunum banlanma liski var ama her illagar proglamda bu lisk ve henüz hiç bi çarım bamlanma beyler gönül lahatlıhıyla kullanabilirsiniz sroking__CeSaReT__ Nickli Üyeden Alıntı aga o kadar kişi kullanıyo soyulmadı senin pc de trajen vardır ondandır silkroadmaxta yamuk proglam olmaz zalarlı proglam yayınlamazlar acımazlar yayınlayanada ok mi sen pc ye format at virüsten olmuş o soyulma vakası sende bu sitede yamuk olmaz okiş :ko
Bunların amaçları zaten yardımcı olmak değil, karalama kampanyası düzenlemiş belliki. Adam burdan botu indirecek 3 çar kasacak ve foruma sadece 2 mesaj yazacak varmı böyle bişey. Botu kullanmak isteyen üyeler bile daha indirmeden 5 mesaj yazıyor. Nicki de goldbotların nickine benziyor.
Ban yersen 1kere -2 kere sonra beles bot a son wer bence
Arkadaşlar bot cöpleri fln topluo ben tek gold toplamayı yapamıom yardım pls
Bu botun kısayol tuşları yok mu? Bilen varsa yazabilir mi?
bot paralı mı oldu kasmıo benım bot
çalışma Güzel eline sağlık aldığım hatayıda en başa koymuşsun sağol