aligelturan
Aileden
bot ayarları var ama sitede güncel değil güncellermisiniz onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 TL ye 1 ay bot kullanabiliyormuyuz???????*
Arkadaşlar sormuş ama anlatamadılar galbia sorunu bu benim içinde çok önemli.
Ben 1 aylık aldım mesela sroking card ve yükledim. Ben onu 1 ay boyunca hiç kullanmasam yada 1 kere kullansam. o süre akarmı sbot gibi yoksa isrobot gibi kullandığım kadar kredi m iyer.. eğer isrobot gibi kullandığın kadar kredi gidiyorsa alıcam bottan yarın... bu benim için çok önemli acil cvp..
Botu satın alıp bir kere kullanırsan zamanın dewam eder. Hergün botun 1 günü gider kullansanda kullanmasanda.
Arkadaşlar sormuş ama anlatamadılar galbia sorunu bu benim içinde çok önemli.
Ben 1 aylık aldım mesela sroking card ve yükledim. Ben onu 1 ay boyunca hiç kullanmasam yada 1 kere kullansam. o süre akarmı sbot gibi yoksa isrobot gibi kullandığım kadar kredi m iyer.. eğer isrobot gibi kullandığın kadar kredi gidiyorsa alıcam bottan yarın... bu benim için çok önemli acil cvp..
Botu satın alıp bir kere kullanırsan zamanın dewam eder. Hergün botun 1 günü gider kullansanda kullanmasanda.
Bota kredi yuklersem 1 aylık hic kullanmasam bile zamanı gidermi isrobot gibi kredi dururmu
bu srokingi bedavaya kullanıyodum eskiden şu an öle bişey yoq mu??
beyler ben sroking botu satın almak istiyorum nerden ve nasıl alabilirim lutfen yardım
Aynen benim de bir sorum var mesela 1'den fazla client açınca daha fazla mı kredi gidiyor ? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Hayır :'(