SkyNight
Aileden
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyw saol# Konu aktifleştirildi.
fazla para kazandıysa paylaşmasımı gerekiyor çalıntıdan sevapmı olurBence paylaşmalısın üstad, pax'ın işini bitir derim. Adam çok para kazandı bu işten ayrıca türk arkadaşlar fazla parası olmayan vSro kuramayan arkadaşlara sevap yapmış olursun ben yinede vSro ya değişmem hiç bir şeyi fakat paylaşırsan bir çok insan mutlu olacaktır. Doğru kararı vermen dileğiyle iyi forumlar.
fazla para kazandıysa paylaşmasımı gerekiyor çalıntıdan sevapmı olur
olay ne ya anlamadım
Bence paylaşmalısın üstad, pax'ın işini bitir derim. Adam çok para kazandı bu işten ayrıca türk arkadaşlar fazla parası olmayan vSro kuramayan arkadaşlara sevap yapmış olursun ben yinede vSro ya değişmem hiç bir şeyi fakat paylaşırsan bir çok insan mutlu olacaktır. Doğru kararı vermen dileğiyle iyi forumlar.
Adam diyor para kazanması sana batıyor mu diye sen diyorsun hırsız olan paxtır eğer hırsızsa bunu paylaşınca sevap mı olucak yani saçma sapan yorum atan sensin''Bir programcı'' Programcı değil asıl hırsız programcı dediğin adamın kendisidir, başkasının oyununu taklit edendir. Ayrıca ben buraya tartışmaya gelmedim sadece fikrimi konuyu açan arkadaşa ilettim. Burada başkasının yorumuna saçma sapan yorumlarla karşılık verme çabasına girmeni anlamıyorum, hem o koruduğun adam madem iyi bir şey yapıyor bunu para ile satmasın o adamın düşüncesi nedir bilemezsin.
Adam diyor para kazanması sana batıyor mu diye sen diyorsun hırsız olan paxtır eğer hırsızsa bunu paylaşınca sevap mı olucak yani saçma sapan yorum atan sensin
SSE 5.3 Last+Dream var arkadaşLar paylasimi diye dusunuyorum Sourceleride İçinde Paxın İşine sonmu versem diye dusunuyorum YorumLarınız ?
Daha Önce paylastıgım SürümLer
Sse 4.2
Sse 4.4 (bugsuz ama paylastıklarımın İtem datasını Değiştirdim.
''Bir programcı'' Programcı değil asıl hırsız programcı dediğin adamın kendisidir, başkasının oyununu taklit edendir. Ayrıca ben buraya tartışmaya gelmedim sadece fikrimi konuyu açan arkadaşa ilettim. Burada başkasının yorumuna saçma sapan yorumlarla karşılık verme çabasına girmeni anlamıyorum, hem o koruduğun adam madem iyi bir şey yapıyor bunu para ile satmasın o adamın düşüncesi nedir bilemezsin.