DeepForce
Banlanmış Üye
ikikule123 ismim 4. sıraya gelmişim
yuklendı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikikule123 ismim 4. sıraya gelmişim
ilk 3 e girdik 2. yim hadi hyrlısıikikule123 ismim 4. sıraya gelmişim
sınırmı bu kadar yukselmiyrmu daha ? hacı rekorlarda geçiyrsun bni hile ypmayalım lutfenah benım puanım gorunse neler olur neler
sınırmı bu kadar yukselmiyrmu daha ? hacı rekorlarda geçiyrsun bni hile ypmayalım lutfen
ben adamlara saldırıyorum fakat adamlarda bir puan düşmesi olmuyor niye DeSWa yada saldırdıq bakalım alırsam resim koyarımroadrunnermı gecıyor ayrıcalıgımız olsun ama aynı seylerı sızede verdım 9.223.372.036.854.775.808 son puan
ben ikikule123 2. ye saldırdım yendim fakat adam aynı puandaben adamlara saldırıyorum fakat adamlarda bir puan düşmesi olmuyor niye DeSWa yada saldırdıq bakalım alırsam resim koyarım
ben adamlara saldırıyorum fakat adamlarda bir puan düşmesi olmuyor niye DeSWa yada saldırdıq bakalım alırsam resim koyarım
----------
ben ikikule123 2. ye saldırdım yendim fakat adam aynı puanda
en iyi savaşlara bak geldim gördüm ve yendimgezegenını ele gecırmen lazım adamın puan dusmesı ıcın deswa da cok savunma var bıraz zor alırsınız
en iyi savaşlara bak geldim gördüm ve yendim
deswa yıda 1. olan ındaoyunun hızını eskı halıne dondurdum
kımı yendın ?
deswa yıda 1. olan ında
hala yukseliyor yani uretm var ama harcayammıyorum ve topladgm maddelerde gelmıyor alla halla çözemedimherseyın maxa ulasmıstır belkı bı kontrol et
F4C4C1 ve RoadrunneR de hıc bır sorun yok ıstedıgımı alıyorum sorunsuz sekılde
hala yukseliyor yani uretm var ama harcayammıyorum ve topladgm maddelerde gelmıyor alla halla çözemedim
krdş bu şifremi unuttum işe yaramıyor ben dün ismimi ve şifreyi degişrdim suan giremiyorm şifremi unttum da yapıyor mail fln gelmıyor ne ypabilrimm ?bakıyorum bakıyorum hıc bır hata bulamıyorum :S
krdş bu şifremi unuttum işe yaramıyor ben dün ismimi ve şifreyi degişrdim suan giremiyorm şifremi unttum da yapıyor mail fln gelmıyor ne ypabilrimm ?
Bizede karanlık madde yollarsın heralde 500m gelmediydi bana
senın sıfrenı ben degıstıreyım ıstersen suan ufak bı kod hatası var sanırım sıfremı unuttum bolumunde
gonderıldı