Silkroad oynadıgım sure boyunca kullandıgım en harika ücretsiz bot diyebilirim daha bir iki seyini deneme fırsatım olmadı ama 85 lvl wizard char 85 lvl moblarda botta kasıyor giant cıkınca zerkliyor
bufflarını super kullanıyor vigorlarını ayarlıyor tavsanın canta dolunca tavsanın cantadan bir iki sey alıyor kendi cantasına bi sey tuhaf geldi sanki cahrda bot deilde baska biri varmıs gibi mob bitince biraz bekledi 30 ayarladıgım mesafeyi falan gecti gitti daha sık mob cıkan yere gitti tuhaf geldi bana ama bot guzel 2. block yeme sebebim 3. yu bekliyorum ban olim sroyu brakim diye.
Bence bu botları falan da yapan joymax adamın charını banlayım yeni char acsın bi daha ugrassın istiyolar silkdir predir cart curt bi suru masraf etsin diyolar bence ama azimle defaksiyon mermerde deformasyon bakalım ne olcak belkide bu haftaki checkte 3. blogu yani banı yedim 1saat 20 dk sonra gorucem onuda hadi hayırlısı.Beyler arada kafanızı pc den iki dakka kaldırın pencereden dısarı bakın gunes mi var ne galiba dısarda da hayat var mars ta da var diolar ama emin deilim...