marilyn35
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Tem 2010
- Puanı
- 0
1,265 versiyonunu nerden indiricez bu botun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,265 versiyonunu nerden indiricez bu botun ?
bu bot 266 versiyonda çalışıyotmu
ben cant connect nu connector hatası alıyorum
Önemli değil
Arkadas ben butun ayarları resım dekı gıbı yapıyorum kasma yerıne gıdıyorum set yapıyorum savelıyorum start bot dıyorum char hıc kıpırdamıyor saga sola bakıp duruyor :d acıl dönermısın pc basında beklıyorum
Kardes birde boyna 10 dk surmeden send error hatası verıyoır ya o ne ıss acil cvp beklıyorum lutfenn
bişe dicem şidmiki sroda unpack oluomuSorunu Düzelttim
s.a beyler öncelikle yardım konusus açtığınız için tşekkürler ama sitenizden indirdiğim botta avira antivirüs tam 12 virüs yada tehlikeli program saptadı :SSS bu konuyu bölüm görevlisi çıklayabilirmi lütfen forumu çok kullanmaıo gibi görünebilirim ama bi işim olursa burayı kullanmayı tercih ediyorum çar arıyan arkadaşalara burayı tavsiye ediyorum. mutlaka bu virüslerin bu siteyle alaksı yoktur ama ne iş?tarama yapılarak siteye konuldukalrını tahmin ediyordum
Stealthex Botu açıyorum "Error login stealthex server user not found" hatası veriyor. üyeliğimi de aktif ettim neden böyle diyor stealthex.org a giriyorum üyeliğimi deniyorum bu hatayı alıyorum. yardım lütfen