Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat edersen senin ikinci char orda postun içinde görünüyor dostum iyi bakarsan göre bilirsinTeleport ardından guildler siliniyor, açık olan scrollar siliniyor. 11 Levele kadar normal geliniyor sonrasında mob başına 0.01, 0.04 arası exp veriyor. (Rate ayarı yapmadın inilerden 11 levele kadar normal geldiği için) Bir çok şey var aslında bu kadarını yazdım yazsam say say bitmez. Tamamen bugsuz dememelisin. İtem link çalışmıyor vesaire...
Birde şöyle bir olay var;
Karakterler birbirini göremiyor. (Ara sıra oluyor bu fakat sürekli bu şekilde kalıyor)
Onu nasıl gördün valla helal olsun :entbiride çıkıp sevabına kurulumun nasıl yapılacağını anltasa keşke.
----------
dikkat edersen senin ikinci char orda postun içinde görünüyor dostum iyi bakarsan göre bilirsin
Onu nasıl gördün valla helal olsun :ent
Ya Allah Rızasi İcin Su Oyun Kurulumunu Anlatcak veya Video Yapacak Birisi Yokmu Cevap
dikkat edersen senin ikinci char orda postun içinde görünüyor dostum iyi bakarsan göre bilirsin
hocam kısa bısı sorcam loaderle denıyorum resım ordada kalıyo oyun acılmıyoAşırı fazla bug var arkadaşlar buglar düzeltilmeden uğraşmaya değmez...
Sonunda Kurdum Öle Böle Sro güzel Yapmiş hic dc felan yemiyom seri kullanmama ragmen
çöpe değil arşive alacaksın konularıLinkler Çalışmadığı İçin Çöp kutusuna Taşınmıştır...
çöpe değil arşive alacaksın konuları