Rhydon
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 May 2014
- Puanı
- 7
Arkadaşlar sizce İphone 5smi Sony Xperia Z ultramı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun soluklu gitsin diyorsan iphone dan vazgeçme hala 2 3 sene önceki telefonları kullanılıyor ve piyasası da değerli yani sıkıldığında üstüne biraz ekleyip daha yeni ürünleri alabilirsin
denemedim ama sony ile htc arasında kalsam htc alırdım çünkü daha kaliteli geliyor bana
bana kızma hacım ama iphonenin reklamı iyi icraati yok bence. elime bir sürü iphone geldi benim için oyuncaktan ileriye gidemedi. İphone mi 3310 mu deseler 3310 alırım
----------
Senin dediğin telefon benim dediğim telefon karşılaştırma.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery Elite vs Sony Xperia Z Ultra kıyaslaması
bana kızma hacım ama iphonenin reklamı iyi icraati yok bence. elime bir sürü iphone geldi benim için oyuncaktan ileriye gidemedi. İphone mi 3310 mu deseler 3310 alırım
----------
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery Elite vs Sony Xperia Z Ultra kıyaslaması
Akıllı telefon olarak düşünürsek hiç iyi değil hafız. Bir oyuncak için veya gösteriş için ideal bir süsAtma ziya iphone okadarda kötü değil
neden kızayım ki ayrıca bende iphone kullanmadım kullanmamda ama arkadaş uzun soluklu bir telefon istiyor şu anda ki piyasadaki android cihazları 2 sene sonrasını düşün neredeyse 2 3 model üstü çıkıcak ha iphone da çıkmayacak mı çıkıcak ama telefon stabil olucak şu anda iphone 5s ile iphone 4 aynı oyunu programı kasmadan açabiliyor ama galaxy s5 e yüklediğin bir oyun program ile galaxy s2 veya s3 arasında fark olucak ve gittikçe daha değersiz hale gelicek
----------
Hacım telefon güzelde 2099 net fiyatı kim bilir eskişehir merkezde ne kadar
----------
Yok kardeşim o telefona ısınamadım bi türlü
----------
Kanka OneM8 beni aşar 2000'den fazla o veremem o kadar 2000 bile zor veriyorum icim gidiyo alıcam 6-7 sene gitsin bana
Bende alacağım şimdi "discovery elite" özelliklerine bak bence
lg g2-g3 2sinden birini seç g3 fiyatı belli değil sanırım ama lansmanı falan yapılmıştı
Bende bayadır telefon arıyorum sonunda LG G2 almaya karar verdim. Bugün sipariş ettim bakalım memnun kalacam mı..
Pad 7200HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi