benim 4 arkadaşım ben oyuna ara verdiğimde sürekli server değiştirdiler easte geçtiler sıkılmışlar trye geçtiler maç atmak istememişler bir kaç oyun atmışlar sonunda yapamayıp weste döndüler. avrupadaki en mantıklı server west kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tr serverinde oynuyorum şuana kadar oynadığım 1-2 maçta adam akıllı küfürsüz oynadım. diğerlerinde sürekli birbirlerine küfür ediyor.ar
Şuan 8 lv oldum shyvana akıyorum :hsml: Mana istememesi çok hoşumma gitti :dnc:ro
Girdim simdi oyuna RakSitown ekle
westte bi maç atıyım dedim 3-4 lvl adalar trde ranked oynayanlardan 1000 kat daha iyi oynuyo herkes ne yapıcağını biliyo, adamlarda support kavramı var ya bundan daha güzel bişey olabilir mi?
konu karıştı yalnız west mi tr mi
----------
westte yapılan maçların %90'ından 1 tane jung - 1 tane supp - 1 tane adc oluyor. zaten bunlar olmadan maça başlanmıyor. geçen 5 lv (tr'de) xin ile jung gideyim dedim; siz sadece lane tutun yeter dedim; adamlar report ederiz jung olma dedi
aynen öğrenmişler anca rapor ediyolar, oyuna başladığım 2. gününde 1 günlük uzaklaştırma yedim midde oynayacam ben diye :cf:
5levelsin eşleştiğin kimse oyunu bilmiyor(en azından çoğu) ne bekliyodun ki başka
westte 4 lv jung veya supp gidenler genellikle smurf kasanlar kardeşim veya kastıranlar trde böyle birşey yokbnde uyarımı aldım
eu west de adamlar 4 lv'den sonra jung supp a gidiyor :fky: hadi onu geçtim; sen ilk mid desen bile; adam mid herosu seçip, 2miz gideriz mid e diyor .. 5 lvde çok şey beklemiyorum ama oyunun kopma noktasından tf yokken 4 bot 1 mid (midde ben duruyorum) rakiplerin top'dan oyunu alması adamı deli ediyor
----------
bu arada RockStone ile oyun atıyoruz, oynamak isteyen arkadaşlar, özellikle -7, oyundan bize ulaşsınlar.
nick: Chu Jiang & RakSitown
4 lwl adamın sup jungle demesi çok saçma 2 oyunda 4 lwl oluyo zaten nerden öğrenmiş bunları ??