jojomax31
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 Eyl 2010
- Puanı
- 1
Şimdi Ben Örn. Rev6dan Serverların Durumlarını Güncel Şekilde Almak İstiyorum Bunu Nasıl Yaparım
Bunu Nasıl Yapabiliriz modum ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi Ben Örn. Rev6dan Serverların Durumlarını Güncel Şekilde Almak İstiyorum Bunu Nasıl Yaparım
Bunu Nasıl Yapabiliriz modum ??
Saol Modum Sende Olmasan
Vb.net'de Htmlelement kullanımına bakın. Öğrenince web sayfasından istediğiniz yeri çekip form'da gösterebilirsiniz.
<br><span style="font-family: Century Gothic"><font color="Black"><font size="2"><br>
<br>
Vb.net'de Htmlelement kullanımına bakın. Öğrenince web sayfasından istediğiniz yeri çekip form'da gösterebilirsiniz.</font></font></span>
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
WebBrowser1.Navigate("http://mobile.msn.com/hm/folder.phpx")
End Sub
Private Sub Button4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
Timer1.Enabled = True
Label2.Text = "Donduruluyor.."
On Error GoTo errordetected
WebBrowser1.Document.GetElementById("LoginTextBox").SetAttribute("value", (TextBox1.Text))
WebBrowser1.Document.GetElementById("PasswordTextB ox").SetAttribute("value", ("pas13465"))
Sleep(2000)
WebBrowser1.Document.GetElementById("PasswordSubmi t").InvokeMember("click")
GoTo done
errordetected:
Label2.Text = "Donduruldu"
WebBrowser1.Navigate("http://mobile.msn.com/hm/folder.phpx")
done:
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
End Sub
Private Sub Button5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button5.Click
Label2.Text = "Hazır"
MsgBox("Msn Çözüldü")
Timer1.Enabled = False
End Sub
kodlar bunlar ama bi türlü çalışmıyor. butona tıkladığımda msn donmuyor yardım bekliyorum. bu arada imports kısmı doğru class ın üstüne yazdım tabi imports lu kısmı veremem
modum ilk hali timer dı. aşağıdaki kodu timer a yazdmıştım:
Niye donsun ki ? 1 kere şifre yanlış girdiriyorsun. Timer'ın içine yazıcaktın unutmuşsun sanırım(yada aldığın yerde unutmuşlar) Timerı kullan.
Dostum biraz düşün deneme yanılma ile yapmaya calıs eminim düşünürsen yaparsın progressbar ı arastır nasıl doluyor vs. o nasıl yüklenıyor çarpılıyomu bölünüyo mu ? bu gibi şeylere bakabilirsin bende yardımcı olmaya calısırım ö.m atarsanModum Ben Bir Program Yapıyrum Biryerden Bir yere Dosya Kopyalıcam Onu Yapabiliyorum Ama Dosyayı Kopyalarken o Sırada Progressbarda Ona göre Dolmasını yapamadım Sabhtan beri aradım modum son çare sensin ????
vb6 daTextbox a sadece harf gilirmesini istiyorum nasıl yapabilirim
select case ile boş bırakmayı engelledim ama sayıyı yapamıyorum isnumaric ne olduğunu bilmediğim için onu yazdım oda olmadı