Ichy
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 10 Şub 2010
- Puanı
- 296
Madem ÖYLE Sorunu Söyler msiin ?
Sorun Nerde ?
Sorun Nerde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silkroad Acılınca Listbox ' a Sro_Client Gelcek Oto Tusuda Direk Sro_Clıent Penceresine göndercek biz arka planda bişeyler yapabılcegız Bu yANİ OlayAnlamadım ne demek istediğini tam olarak
1 Listbox içinde sro_client penceresini gösterecek bi kod ve sro_client ekranına sendkeys komutu göndercek bi kod istiyorum ?
Silkroad Acılınca Listbox ' a Sro_Client Gelcek Oto Tusuda Direk Sro_Clıent Penceresine göndercek biz arka planda bişeyler yapabılcegız Bu yANİ Olay
Silkroad Acılınca Listbox ' a Sro_Client Gelcek Oto Tusuda Direk Sro_Clıent Penceresine göndercek biz arka planda bişeyler yapabılcegız Bu yANİ Olay
Evet Ama O cevap degıl Yanlıs Ben ListBoxta istiyom Onda ztn hep not defterını acıyor ard arda onu sro ekranına yönlendırmem imkansız o kodla Ugrastım Biraz o Kod ustunde ama olmadıÖnceki sayfalarda vardı yine sen sormuştun Orda cevaplamıştım tekrar kontrol et istersen
tşkler. ilk seçenek için biraz erken dediğin gibi. bnm merak ettiğimde pictureboxla yapılandı
farkındaysan program istemiyom + zaten ben programımı yaptıgımda Cottonmounth arkadasımıza ayriyetten tesekkür etcem Zaten Bana Çok yardımcı oluyo bu konularda
dostum öyle bişey istiyosunki sanki programı sen yapıcaksın hazır programı alıcaksın ha
Evet Ama O cevap degıl Yanlıs Ben ListBoxta istiyom Onda ztn hep not defterını acıyor ard arda onu sro ekranına yönlendırmem imkansız o kodla Ugrastım Biraz o Kod ustunde ama olmadı
Oky biraz daha çabalarımOrda pencereye nasıl gönderebileceğini göstermek istemiştim notepad sadece örnek . Bu sayfadaki ilk mesajları biraz incele anlarsan yapabilirsin client işini aynı mantık. Şimdi işim var o yüzden direk kod yazamıyorum.