jojomax31
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 Eyl 2010
- Puanı
- 1
Opcodelerde yardım edebilicek varmı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vb.net Tema Seninkiler Çok Güzel Nerden Bulabilirim Onları ?
Fikrim yok. Ama diyebileceğim şu ki sanırım Autoit'de bu konuda daha fazla kaynay var. Yani benim amacım silkroad ile ilgili bişeyler yapmak diyen Autoit'e yönelebilir. Belkide öyle değildir ama bana öyle geldi
Hangi websitesi açık olucak form2 de bunu bilmem gerek yardımcı olabilmek için.
Bn Mini bot üzerinde çalışıyordum taxi tools eklicem mantiken bi açıklama yaparmısın 2 .3 kod örnek veririsen gerisini hallederim
Bide checkbox1.de 100 ,50,ve 25 olarak 3 item ekled,m 50 ye getirdimde silkroad penceresin yüzde 50 küçülmesini istiyorum
son sorum Fazla soru sordm sanırsam k.bakmayın Bide alttaki Sro Client penceresinin ismini değiştirme
Yardımcı olursanız sevinirim
Bn Mini bot üzerinde çalışıyordum taxi tools eklicem mantiken bi açıklama yaparmısın 2 .3 kod örnek veririsen gerisini hallederim
Bide checkbox1.de 100 ,50,ve 25 olarak 3 item ekled,m 50 ye getirdimde silkroad penceresin yüzde 50 küçülmesini istiyorum
son sorum Fazla soru sordm sanırsam k.bakmayın Bide alttaki Sro Client penceresinin ismini değiştirme
Yardımcı olursanız sevinirim
Aynen Doru sölüyon bnada Aynısı oldu ama sonra düzeldi kodda pek değişik bişi yok normal
kardeşim olay basit taxi yaptıysan ya da girdiysen söylenecek pek bişey yok aslında
1 tane isim için 1 tanede süre için texbox ekle
yanına başlat/durdur butonu ekle
bi de timer çak yanına
buraya kadar tamamsa butonlardan birine timeri başlatıcak kodu diğerine de durdurucak kodu yaz
timer ada her saniye süreyi kontrol ettiricek kodu kodu yaz. ister textboxtaki süreyi geçerli saatten çıkarsın. ister saniyeye çevirip geri saydırsın. orası sana kalmıs. kafana göre takıl
sonra süre bitince timeri devredışı bırakıcak kodu ve son olarak da kullanıcıyı uyarıcak kodu yaz
ptde 7 kişi olacagı için bu dediklerimi 7 ile çarp
bu kadarcık
bu arada Cottonmouth senin şu pencereleri gizle/göster yapan kodu denedim başıma gelmeyen kalmadı silkroad penceresini gizledim. sonra başka bi pencereyi gizle dedim gizlemedi nedense. üstelik silkroad penceresinide göstermedi bi daha. programı yeniden başlattım yine göstermedi. hemen vb6ya geçip göstermeye çalıştım. programa hata verdirip kapattı hangi programla denediysem program hata verdi. nasıl bi kod yazdın öyle. terminatör gibi bişey oldu program geleni indiriyor