SinGLeShoT
Banlanmış Üye
......
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşım için çok teşekkürler Ancak Ben Ne Yapacağımızı anlamadım ?
Yapacağınız şey , sizin databeseleriniz yerine arkadaşın paylaştığı databeseyi kullanmak, clienti indirip sizin fileslerinizde data kısmınada oyunun clientindeki datayı çıkartıp atmak client ilede oyuna girmek
Kusura Bakmayın Çok soru soruya olabilirim. Ama bu işlerde sizin kadar iyi değilim. Clienti indirip Files--> Data Kısmından oyunun clientindeki datayı çıkartıp atınca Direk olmuyor mu Ayriyetten DB Kısmında ayarlamalar yapmam gerekirmi ?
Şuanda Sunucuda Server Açık. Arabia map'ı da Eklemeyi Çok istiyorum. Eğer Vaktiniz varsa iletişim'e Geçebilirmiyiz ?
Pk2 Kısmı Varsa Onları ben hallederim ama DB Yi anlamıyorum :/
hocam basit şeyler biraz araştırma yapsanız herşey detaylı olarak forumda mevcutŞuanda Sunucuda Server Açık. Arabia map'ı da Eklemeyi Çok istiyorum. Eğer Vaktiniz varsa iletişim'e Geçebilirmiyiz ?
Pk2 Kısmı Varsa Onları ben hallederim ama DB Yi anlamıyorum :/
Ben pek anlamıyorum aslında sizin yapıcağınız şeyleri söyleyeyim size
-Arkadaşın verdiği databeseyi indirip sizinkiyle restore edin ama kendi datanızın yedeğini alın.
-Databeseye Gm çara giriş yapmak için ıp'nizi ekleyin
-Oyun Client'indeki data.pk2sini çıkartıp filesdeki data klasörüne atın
-Sonra clientin ıp'sini siz kendi ıp'nize göre ayarlayın
-Serveri açın ve clientten giriş yapın bu kadar
Eğer bu kadar ise çok zor gözükmüyor. Sadece Restore Etmekte Sıkıntı çekebilirim Gerisi Basit Eyvallah kardeşim Çok yararın dokundu Bazı forumlarda +rep Var eğer bu forumda'da varsa veriyim sana ?
Hiç gerek yok eğer takıldığınız bir yer olursa ö.m atın ben tw ile size yardımcı olmaya çalışırım
----------
Arkadaşta restore yaparken shard restore olmuyor acaba hatalımı paylaşıldı yoksa biz mi beceremedi
Dosyalar Sorunsuz Ekledik Client inmesini bekliyorum
Arkadaslar Su İşlemleri Yaptım Ama Hata Alıyorum
-DB Restore Ettim.
-Verdiginiz Clientteki Data yı Pk2 İle Çıkartıp Files deki Datalarla Degiştirdim.
-IP Falan Ayarlı
-Daha Sonra Oyunu Actım SMC Ye Kadar
-Ama Gameserver Hata Verıyor 11 dg Itemlerden 13dg Itemlere Kadar..
-Dolayısıyla GameServer Acılmayınca SwDe Acılmıyor..!!,
-Gold Prince Falan Yazıyor
-Yardım Edersenız Memnun Olurum
Tesekkurler Maxigame.. Tesekkurler Konuyu Acan Kardes.