osmanl
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Eki 2012
- Puanı
- 5
Arkadaşlar ben bu db yi denedim tek sorun item dg lerinde mesela 13 dg icon u var 12 dg yazıyor takınca 15 dg görünümü çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen hatalara tamam deyip geç onlar uyarı sadece
Konu ragezoneden alınmış bir db client ile açılmış ilk öncelikle warez bir paylaşımdır. Map hatası alanlar cons fortress ekli olduğu için almaktadırlar cons fort ekli bir game server kullanın iyi forumlar.
Loaderle girememe sorunu ise loader type.texti bulamadığı içindir.Bu yüzden giremiyorsunuz media editlenmiş pk2 extractorle açıp bakabilirsiniz. Özel editli extractörle sorunsuz açılacaktır ama mediapk2
Konu ragezoneden alınmış bir db client ile açılmış ilk öncelikle warez bir paylaşımdır. Map hatası alanlar cons fortress ekli olduğu için almaktadırlar cons fort ekli bir game server kullanın iyi forumlar.
Loaderle girememe sorunu ise loader type.texti bulamadığı içindir.Bu yüzden giremiyorsunuz media editlenmiş pk2 extractorle açıp bakabilirsiniz. Özel editli extractörle sorunsuz açılacaktır ama mediapk2
Gayet sorunsuz çalışıyor arabian moblarından bazılarını eklemişsin ben tamamını ekledim suan bu databaseye fakat 2-3 bug dışında db sorunsuz onuda herkez düzeltebilir .
----------
Server_Files'te data olmadan gameserver hata verir RefObjComman - Failed Map Hatası gibi cert'te kalır . [Client'in datası]