C_RaZy_
Üye
elinize saglık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kodlar yakıyor be ömerimEline Sağlık Furkan Kardeş
İşe yarar bir şeye benziyor ama benlik değil para vermem kendim hazırlarım aynısını
----------
Programı hazırlayan kardeşime bir önerim var tasarımında devexpress i kullanırsan süper olur program tasarımdan çok kaybediyor.
DevExpress'i yükleyemedim. Hallederim sonra.
Programı kırmaya mı çalıştın sen şimdi ? ID ban atayımmı ? Girenler gözüküyor bak burda.
illaki ben her gördüğüm programa bakarım.
----------
devexpress i bende çok yüklemeye çalışmıştım ama sonunda becerdim sende kurcala biraz çözersin.
1 kere uğraştım, zorlamadım zaten. Her gördüğün programa bakarsında, her önüne gelene değil. ^^
bu program boşuna bütün programları birleştirmissin bazı şeyleri yapmak emek ister ama programı parayla kimse satın almaz o kadar programı kullanır millet daha iyi hayırlı şatışlar
bu program boşuna bütün programları birleştirmissin bazı şeyleri yapmak emek ister ama programı parayla kimse satın almaz o kadar programı kullanır millet daha iyi hayırlı şatışlar
Sana tavsiyem server editleme programı hazırla sat daha iyi mesela npc ekleme npc item ekleme drop ekleme mob spawn unique spawn aklına ne gelirse bu gibi bir şey yaparsan satarsın.
her şeye baktım her şeyin querysi var zaten elimde bu programa kimse şuan için para vermez
Herşey sırayla. Daha programın ilk versiyonu. Port koruma, Exploit koruma, Panel koruma gibi sistemler yapmaya çalışıyorum.