ulasyeah
bi çaresi yok biliyorum ama yazmak istiyorum : 2 defa hacklendim artık kimseye güvenmeyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Botu kurdum ve start dediğimde direk dc yiyorum sizce sorun nedir?
Beyler ordaki işareti kaldırın sorun çözülektir enable yazıyor işaretini kaldırın
bunu bana açıklayabilirmisiniz aynı şey bendede oluyoooo
ben kaldırdım start bastım zönk die dc ya duselmedi bi yardım edin lutfen :S en son surume de guncelledim ama olmuor ya oyuna zaten zr girilior start bot dedim bi baktım dc :S şimdi 1 saat daha ugras işin yoksa
usta bende orjinal sro_client.exe versiyon 1.193 bulunamadı diyor orjinal client koyabilir misiniz version 2.9.5 kullanılmıyor da
bide daha önce benim bi car vardı 55 lvl 6-7 aydır girmiyordum komple silinmiş ve kasa da bosaltılmış çarlarda silinmiş
neden acaba
acaba car silindimi yani uzun sure girmediğinde car siliniyomu neyse bu okadar onemli değil bu agbot nasıl calıstırırım
Ya bunların hepsi kurulu tek tek yaptım daha once kullanıyodum ama simdi olmuyor
Kasma yerine gidiyo bolt hariç tüm ihtiyaclarını alıyo ama sadece bolt aldıramıyorum purchase bölümünden ayarlıyorum script dosyasının yani default içersinde kayıtlı bolt şu şekilde :"//store buy","01080200010EFA00|88280000|Bolts","250|5000" ... bu kod da dogru sanırım ama yine almıyo yardım edebilirseniz sevinirim ....tskk
"store open","0101000000","Blacksmith Soboi"
"store sell","",""
"store repair","",""
"store buy","Bolt","5000"
"store close","",""
Kardeş bu son patchlerde bir sourla karşılaşıyorum NuConnector kullanıorum bout acıyorum ama start gelmior nuconnectoru kapdıgımda ise launcher please try again later diyo tekrar denensin mi dior sorunun cözümüü var mı ???
Agbotta Start bot dedigimde oyun dc oluyor nedeni nedir acaba cvp pls