Master yi al kendine en kolayı o onla öğrenirsin hemenbak ama söylemedi demeyin oynamayı pek bilmiyorum birlikte öğreniriz derseniz geleyim ama saat sıkıntım yok istediğinizde gelebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Master yi al kendine en kolayı o onla öğrenirsin hemenbak ama söylemedi demeyin oynamayı pek bilmiyorum birlikte öğreniriz derseniz geleyim ama saat sıkıntım yok istediğinizde gelebilirim.
oynanmaz bu ya
her oyunun 1 saat sürüyorsa seni tebrik ederim Bugun bütün oyunlar surrender olduEU west olsa direk gelirdim. Başarılar. Oyuna yeni başlayacaklar içinse; gerçekten güzel bir oyun. Grafik yok diyordum bende ilk başlarda fakat oyun bir sarıyor ki (bir oyun genelde 1 saat sürüyor) o oyunun nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.. Hele ki ts den arkadaşlarınızla oynarsanız oooooo ben oyunu 8 lv e kadar anca çözdü. mag hero ile ad kastığımı biliyorum, bir kere ad kasmayı öğrettiler her hero'ya ad kasıyordum şuan 18 lv 'im ve hala tam çözemedim ama artık hangi hero ne gider karşı takıma göre hero yapmayı öğrendim oyunu öğrenince daha da zevk alıyorsunuz ve oyuna yni başladıysanız az öğrenince teemo alın keyfinize bakın
her oyunun 1 saat sürüyorsa seni tebrik ederim Bugun bütün oyunlar surrender oldu