SpeeDKiLLSs
Banlanmış Üye
beyler server on ben girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kişi sw'nin açılmasını bekliyor Üyelerden yiyiceğin dayak yöneticilerinkinin yanında sinek ısırığı gibi kalır
beyler server on ben girdim
Bende girdim
zaten üyeler gelirse. direk kazığın üstüne oturum daha iyi onları gelmesini düşünemiyorum bile
" FLAŞ FLAŞ FLAŞ TÜRKİYEDE AYAKLANMA ÇIKTI YOKSA DARBEMİ OLUYOR "
1 saat sonra " Maxigame Adlı forumda yapılan şaka sonucu tüm kullanıcılar bir kişini evine baskına gitmiş. korkulucak birşey yok darbe değilmiş. uhhhhhhhhhhhh"
Nsıl gençler heyacan ne durumda ilk kim girecek Hymera 'ya.
zaten üyeler gelirse. direk kazığın üstüne oturum daha iyi onları gelmesini düşünemiyorum bile
" FLAŞ FLAŞ FLAŞ TÜRKİYEDE AYAKLANMA ÇIKTI YOKSA DARBEMİ OLUYOR "
1 saat sonra " Maxigame Adlı forumda yapılan şaka sonucu tüm kullanıcılar bir kişini evine baskına gitmiş. korkulucak birşey yok darbe değilmiş. uhhhhhhhhhhhh"
Soruya soruyla niye karşılık veriyon gardaş90 Lv olabilirmi ?
Dıp dıp. Dıp dıp. Dıp dıp.
senin için rekabet olsa nolacak kaya abi artı bas bana diyeceksin yineOyun daha yeni inmeye başlıyor. Her şeyin hayırlısı olsun.. Bence infinity'nin ilk günlerindeki guildler olsun ilk adları, sonra oyuncularda aynı olmaya çalışsın, bence aşırı bi rekabet olur
Az kaldı az bir aksilik çıkmazsa dıp dıp. dıp dıp.
Abi mii?? Olm sen kimsin lann O zamanlar ezikdim infinity'nin ilk başlarında şimdi sen bana + bas dersin O derece çicemsenin için rekabet olsa nolacak kaya abi artı bas bana diyeceksin yine