HuanPa
exp rate düşük diyen arkadaşlar oyun açılana kadar güzeldide başkaları 80 90 olup kendiniz 30 40 levelde kaldınız diye neden böyle saçma sapan konuşuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uruchi ile lorddan gelen exp birmi onu düşündünmü ?iWalk ben 3 tane unig kestim level 75 ?
Datadan kaynaklanan bir sorun sanırım.Diğer svleri oynamadım ama client indirirsen bu hata düzelebilir.Değişik moblar vs. var büyük ihtimal.
Allah razı olsun senden bi de son bi sorum olacak Monster\Arabia..... bu monster sorunu neden olabilir client açılırken bu sorun çıkıyor oyuna giriyor ama bu monsterı gördüğü yerden ??????? işareti hatası alacak bu sorunun kaynağı nedir acaba ?
Allah razı olsun senden bi de son bi sorum olacak Monster\Arabia..... bu monster sorunu neden olabilir client açılırken bu sorun çıkıyor oyuna giriyor ama bu monsterı gördüğü yerden ??????? işareti hatası alacak bu sorunun kaynağı nedir acaba ?
Bu arada umarım oyuncu beyin seviyesi yükselir
İsim vermeyeyimde adam arrowum bitti a.... s.. diye saydırdı bir anda ptde.
:facepalm
Bu arada umarım oyuncu beyin seviyesi yükselir
İsim vermeyeyimde adam arrowum bitti a.... s.. diye saydırdı bir anda ptde.
:facepalm
Açın oyunuda oynayalım... ,
ve bu oyuna özel unig rank yaparmısınız ?
CLIENTTTTTTTTTTTTTTTTTT INDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Umarım anlamışsındır
TG kestin cerb kestin başka ? ezik uniqleri kesme sende dostum
Pardon 2 tane kestim Tiger gril uri... gücüm ona yetti .)
http://www.blackpearlonline.org/download.php?id=15Client yayınlarmısınız ?
La benim arrow bitti uri kesiodum ben küfür etmedim ha ben değilim .d .d _SUSKUNLAR_