Bune be swye girdim 2 mob kestim ismimi gören g*t korkusundan küfür ediyor nedir bu rekabet küfür eden edene neymiş StreetCrew 'den tırsıyorlarmış...
Teşekkürler Black Pearl Team < -
komik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bune be swye girdim 2 mob kestim ismimi gören g*t korkusundan küfür ediyor nedir bu rekabet küfür eden edene neymiş StreetCrew 'den tırsıyorlarmış...
Bu serverde de adımızı duyarlar StreetCrew kuralım. YuTub geliyorBune be swye girdim 2 mob kestim ismimi gören g*t korkusundan küfür ediyor nedir bu rekabet küfür eden edene neymiş StreetCrew 'den tırsıyorlarmış...
Neres komik ?komik.
herkes öyle diyor ne var bu oyunda ona göre iptal edicemOYuna girdim girdğime bin pişman oldum gerçekten çok berbat.
OYuna girdim girdğime bin pişman oldum gerçekten çok berbat.
herkes öyle diyor ne var bu oyunda ona göre iptal edicem
Zekâna hayran oldumInfinity (110) 118/1500 Online
Trinity (120) 133/1500 Online
Hymera(110 New) 106/1500 Online
Diğer 2 serverı kapatın zaten kimse silk almaz bu saatten sonra .Tek server 500 kişi olsun
Emekler ?Infinity (110) 118/1500 Online
Diğer 2 serverı kapatın zaten kimse silk almaz bu saatten sonra .Tek server 500 kişi olsun
Öncelikle yeni server hayırlı olsun!
sonuç:Aynı tas aynı hamam
Söylemek çok kolay.Tabi orada char kasmış olsaydın söylermiydin aceba bunları.Emeğin olsaydı ne yapacaktın.Infinity (110) 118/1500 Online