:haha:haha:haha:haha:haha:haha:haha:haha
Hacı tuttum bu lafı vallaha süper... Hümeyra Sro, arkadaş az daha gayret etse Hürrem sro yapacak serveri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:haha:haha:haha:haha:haha:haha:haha:haha
oyunda bi dier oyuncularla ibrlikte bi catısma hali gibi bişy gzl olsmus çin seddi bende baslıyorum ayrıca ortamıda iyidir kesin
ilk başta öyle okudum hymeraymış isim tamam kaptım bunu
Sayende iyi güldüm vallaha, Allah da seni güldürsün
ümit abi ilk aşkınmıydı hümeyra ?Hümeyra ?
idman ile indirirsen sorun olmaz
Yok değil, ilk aşkım Şule diye bir kızdı
konu kötü yerlere doğru gidiyor
Yenge duymasın
Onu duysun sorun değil de işin tuhaf yanı ortaokulda bir kız arkadaşım vardı, nerdeyse 6-7 senedir görmüyordum geçen evlenmiş ve bizim bulunduğumuz apartmana taşınmış sanki dünyada başka yer yokmuş gibi, bizimki duyarsa kesin evi taşıttırır bana
Sadece media.pk2 indirip infinity nin içine atsak olmuyor dimi ?
Full clienti indiremedim de idm kullanıyorum indirme başlamıyor bir türlü. idm'den de denedim mozilladan da ama olmuyor.
nerden duyucak be abi ? ( ümit abi benim şu nova seti halledelim yoksa her an yenge haberdar olabilir ona göre )
nerden duyucak be abi ? ( ümit abi benim şu nova seti halledelim yoksa her an yenge haberdar olabilir ona göre )
Oynamasına oynarsın ama birçok şeyde sorun yaşarsın, full client indirmen daha mantıklı ve sağlıklı.
Peki nasıl indiricem ? İnmiyor bir türlü indirme başlamıyor. Alternatif linkler eklenir mi yakında ?
Zaten idman ile indiriyorum :S
İlginç bende idmanla ve idmansız hiç bir sorun yok normal iniyor. Alternatif upload edeceğiz de mediada ufak tefek birkaç sorun var onları düzeltip tam bir şekilde upload etmek istiyoruz o da bikaç günü bulur.