Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1- Sınırsız
2- 2099'a kadar
3- 3000'e kadar
ban atıyorum hangisini seçiyorsun ?
Hümeyranın kısaltılmışıymış öyle diyolarHymera nedemek bunu çözemedim Admin ver adresi rıza babayı yollayalım
Abi senin msnde kim var bana değişik değişik cevap veriyorBazı çekemeyenler servera ddos saldırısı yapmaya başladı.
bide 40 50 saniye falan sürücek. max boyutu 15 20mb olması lağzım. ama görüntü kaliteside güzel olmadı. bunu yapabilicek bir program lzm
Hymera nedemek bunu çözemedim Admin ver adresi rıza babayı yollayalım
Hymera nedemek bunu çözemedim Admin ver adresi rıza babayı yollayalım
Hymera Amerika'da küçük bir kasabanın adı. Kelime anlamı nedir bilmiyorum, mitolojik isimler ararken buldum, söylenişi hoşuma gitti o nedenle bunu seçtim.
Epvpde her konudaki servera ddos yapan birileri var oraya konu açmanız hata , hele tutan bir server olunca direk yapıyorlar
Epvpde her konudaki servera ddos yapan birileri var oraya konu açmanız hata , hele tutan bir server olunca direk yapıyorlar
Yapmak istedikten sonra orda konuyu görmesine gerek yok ki srsoft mudur nedir oraya girer bütün serverler var ordaEpvpde her konudaki servera ddos yapan birileri var oraya konu açmanız hata , hele tutan bir server olunca direk yapıyorlar
Server ne zaman gelir bilgi var mı abi ?Hymera Amerika'da küçük bir kasabanın adı. Kelime anlamı nedir bilmiyorum, mitolojik isimler ararken buldum, söylenişi hoşuma gitti o nedenle bunu seçtim.
Saldıran yabancı değildi galibaEpvpde her konudaki servera ddos yapan birileri var oraya konu açmanız hata , hele tutan bir server olunca direk yapıyorlar
cok dogru o epwpye konu acmak bence bir hata adam lar cok fena bzim serverede ordan saldırı gelmıstı serveri kapatmak zorunda kaldık
Haklısın Bahadır , çoğu servera dediğin gibi DDOS atıyorlar.