Hem boşuna sunucu israfı, hem de boşu boşuna piyasa yükseliyor getirilmeli bence de..tam 8 li pt kascaz ip limit diyorsun yürü git azcık nova düşsün nolcak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem boşuna sunucu israfı, hem de boşu boşuna piyasa yükseliyor getirilmeli bence de..tam 8 li pt kascaz ip limit diyorsun yürü git azcık nova düşsün nolcak ?
üzgünüz kemik özellikler değiştirilmeyecektir.
Esneyince değişmiş olmuyo mu kardeş :ugly:degiştirin demiyoruz zaten esnetin diyoruz
Esneyince değişmiş olmuyo mu kardeş :ugly:
ıp limit getirilmesi saçma olur 2 günde yine baya kişi nova düşürdü bundan sonra oyuna başlayanlar kasamıcak düşüremicek server yeni olsada bir tarafda haksızlık olur diye düşünüyorum
server daha 4-5 gun oluyor acılalı hiç bir sey için gec degil ip limit gelırse bir cok seyin onune gecılmıs olucakıp limit getirilmesi saçma olur 2 günde yine baya kişi nova düşürdü bundan sonra oyuna başlayanlar kasamıcak düşüremicek server yeni olsada bir tarafda haksızlık olur diye düşünüyorum
Sabahtan beri oynamaya çabalıyorum.
CH. Captain görevi için gerekli tuzak görevi.. 2 gündür uğraşıyorum, 384 tane tuzak kurdum hala kabul etmiyor.. Millet 20~30 'da bitiriyor. Bana mı inat var ?