ben historyde en son 21/0 gördüm ondada penta atmıştı losesini görmedim -.-InRockKelly useless noob Geçen rengar banlama rengar oynuycam dedi dinlemez olaydım 2/14 gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben historyde en son 21/0 gördüm ondada penta atmıştı losesini görmedim -.-InRockKelly useless noob Geçen rengar banlama rengar oynuycam dedi dinlemez olaydım 2/14 gitti
ben historyde en son 21/0 gördüm ondada penta atmıştı losesini görmedim -.-
taaabi canım kesin öyledirCiddi söylemedim zaten Ama rengarı oynamasını benden öğrendid beraber plata kastık o arada öğrettim 2-3 bişey kapmış benden heralde
Berkcand olmasa beni tuzla buz ederlerdi o ayrı Ks atarak aldım 2 kill
PS: Exp nereden alıcam ben yahu ?
Teşekkürler Emre kardeşimoyunu bir ayda öğrenirsiniz sıkıntı yokta bütün karakterleri adınız gibi bilmeni bu 2-3 yılı bulabilir murat moderatör olmuş hayırlı olsun kardeşime ondan çok faydalanabilirsiniz karakter bilgisi geniş oyundada iyi bir arkadaş daha bir maç attık orası ayrı burdan ona selam olsun en kısa sürede oyun atmak dileğiyle maç mesajını bekliyorum murat alalım bi ifadeni zaferde herkes gibi master yi ile başlamış ama ona bir uyarı daha çok yenisin tek karakterde öğren oyunun inceliklerini ve mantığını daha sonra diğer karakterlere geç ve karakter öğren yardım istediğindede bana mesaj at bir tık ötendeyim genelde hep online olurum lolde
Bende ilk başladığımda çok zevk alıyordum sonradan sinir küpü oldum. Bol bol stream izlemeni tavsiye ediyorum. Dyrus olur Trick olur zaten çok zevkli geçiyor streamlar
Eklemek isteyen ekleyebilir zafer sen ekle ha oynayalım bi Sentius07
Aleyküm Selam teşekkür ederim emre rehberler ile uğraşıyorum bende şuan bana ulaşan herkese elimden geldiğince cevap veriyorum açıkcası oyun çok değişti sezon öncesi dönemde hiçbirşey net değil şuan o yüzden temkinli yaklaşın şampiyon build seçimlerinde.PBE den gelecek patchlere bakıyorum elimden geldiğince şampiyon seçimlerinde ona göre davranıyorum sizde öyle yapınoyunu bir ayda öğrenirsiniz sıkıntı yokta bütün karakterleri adınız gibi bilmeni bu 2-3 yılı bulabilir murat moderatör olmuş hayırlı olsun kardeşime ondan çok faydalanabilirsiniz karakter bilgisi geniş oyundada iyi bir arkadaş daha bir maç attık orası ayrı burdan ona selam olsun en kısa sürede oyun atmak dileğiyle maç mesajını bekliyorum murat alalım bi ifadeni zaferde herkes gibi master yi ile başlamış ama ona bir uyarı daha çok yenisin tek karakterde öğren oyunun inceliklerini ve mantığını daha sonra diğer karakterlere geç ve karakter öğren yardım istediğindede bana mesaj at bir tık ötendeyim genelde hep online olurum lolde
zafer yi alıyorsun ve itemlerin şöyle attack speed veren çizme statik ve ya hayalet dansçı ondan sonra blood alıyorsun 3 k ya sonra infi sonra da istediğini çık penta kill kesin
----------
geçen yine akarken xd
master yi veya ashe ile başlayabilirsin
Hangi şampiyonu alayım şimdi ?
Benide ekleyin ya beraber atarız Lol --> Raye
canım o rpyle skin alıyosun şampiyon alma onla
Hangi şampiyonu alayım şimdi ?
gel gel solo topa gel karşıma c9 da alıyodum burdada alırım sıkıntı yokcaner gel vs