patr_10
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2009
- Puanı
- 0
ağbot hala karakterimi görmüyor ? acaba no direcktör kullanıyorum sproxy mi kullanmam gerek bir de sproxy i nereden indirebilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an oyuna girmeye çalışıyorum arkadaşım bi girsin bn görsün( yani çarı tanısın) vallaha süper olur
http://www.agbot.net/f/Package3.1.0.nomap.zip direk sitesinin linki buyur.bilader agbot linkine basıyorum rev6 sitesine giriyor yardımcı olurmsuunz ?
ücretsizmi bu bot arkadaşlar ..yeni başladım oyunada...
ücretsizmi bu bot arkadaşlar ..yeni başladım oyunada...
www.silkroadmax.org
yaw biri bana yardım yardım etsin herşeyi yaptım botu kurdum agbot açarken bu hatayı verio napmam lazım :s:S:S Imageshack - agbothata biri yardım etsin plss
agbota giriom ama karaktere dair hiç bi bilgi görünmüo player yazıo lvl 0 yazo oyuna da girilmo napcam???????
hayatmda bu kldr irenç bi bot görmedm.. agbotu açınca hiç bi bilgi görünmo sadce player lvl 0 yazo oyuna girince de karakter penceresinde starta basınca kitlenio hiç bi işlem yapmo delircem biri yardm etsn
bot guvenlı mı arkadaslar
Kardeş Proxy Nerde buLamadım
ya bota bişeyler oldu party monster acık olmasına rağmen party moblara saldırmıyor eger onlar saldırırsa saldırıyor ve bot ortalıkda dolanıp duruyor sürekli yardım edermisiniz sorunuma lütfen ?
en baştaki dosya virüslü indirmeyin ötekilere bakmadım
buda tarama sonuçları
Virustotal. MD5: 5886ff82c9aa25e65c9b4ddba4e950db Trojan.Crypt.XPACK.Gen Trojan.Generic.2558585 TR/Crypt.XPACK.Gen