hayır bu botun clientless özelliği bulunmamaktaClientless çalışmıomu bunda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır bu botun clientless özelliği bulunmamaktaClientless çalışmıomu bunda?
virus var 2 tane trojen........
2.cı wep hatası hayla dvm edıyorum bardı elıne alınca char sapıtıyor warmı bır cozumu
clericde kafayı yıyıormu ? bende bardı takınca bı staff bı bard kafayı yıyıo
eskiye göre daha düzgün, benim anlamadığım bu botu yapanlar bu kadar basit yöntem varken neden hala düzeltemiyorlar.
1.si 2 kez değişmeyi deniyor silahı buda lag varken tekrar eski silahı geri alıyor. kesinlikle 1 den fazla silah değişmeye çalışmasa düzelicek.
2.si diğer botlardaki gibi kasadaki 1 kutuyu free konuyma getirsinler oraya buff silahını koyalım o şekilde değişsin. diğer botlar bu sayede sorunsuz değişiyorlar.
son sürümde sorun var arkadaşalr bot sapıtıyor. olayları geriden algılıyor öyle bir konuma geliyorki botu durduruyorsun o hala durdurmadan önceyi takip ediyor. hp iniyor çıkıyor, zaten pc başında yoksanız char ölüyor.
eeeeeeeeeeee anlatsana kardes sunu nasil kurucam bu dakika media patcher kullandim amma hach shield bunu tesbit etdi ve eror verdi o zaman neyle kullaniyim soylesene bir acik sekilde izahli olsun tesekkur onceden
rica ediyorum incelikle anlat ki neyi nasil yapacam bir bir ok?
agbot destekleyen loader yok mu piyasada?