QS
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2010
- Puanı
- 10
Hellsing veya SAO izleyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha kimseye bir şey demedim nasıl panik yaptıysan artık bilgisayar başında
senin uydurman onlar yeme milleti :nse:
evet buyur ?Hellsing veya SAO izleyen varmı
sus işte kimsecikler duymasınDur daha kimseye bir şey demedim nasıl panik yaptıysan artık bilgisayar başında
alındım kaan :aglaBeyler durun yeni bir müşterimiz var. Kaya iyi ilgilen Qs arkadaşımız ile, kaybetmeyelim hemen. Saçma sapan konuşma sakın
benim bilgim yok maalesef sao hakkında bir şeyler sorsan cevap verebilirdim.Beyler Hellsing Dawn 3 falan nezmn cıkıcak bilen varmı
Ortamdaki espriyi anlayamayinca uyuz olurum yalniz ben...
Sanırım ben sana hafızamın kötü olduğunu söylemedim
alakasız olabilir amaBenden de +1
----------
Hafıza ve zeka farklı şeyler
alakasız olabilir ama
kaan gelir şimdi ben demiştim diyeBedava ama
----------
Deadman Wonderland'e lanet okuma günleri düzenlemeyi düşünüyorum böyle bittiği için. katılmayı düşünen var mı ?
Bedava ama
----------
Deadman Wonderland'e lanet okuma günleri düzenlemeyi düşünüyorum böyle bittiği için. katılmayı düşünen var mı ?
ne demek istedin biraz daha açık söylermisin ?
Beğenmediğinden mi lanet okuyorsun yarım kaldığı için mi !? Ben cabı biliyorum sen Kaya özelden at cevabı:ent
Bu arada mangasına devam et istersen ama oda bir senedir yeni böüm çıkarmıyor. Genede idare eder seni, özlem gider bence
ne demek istedin biraz daha açık söylermisin ?
anlamadığım için sordum canım hatanı düzeltmek amacıyla değil :agla
İ-nat et-me baş-la şu a-ni-me-ye.
Hataları düzeltmekten vazgeç, Dil ve Anlatım hocamıda sevmezdim. Hep hatalarımı düzeltirdi.:nse:
anlamadığım için sordum canım hatanı düzeltmek amacıyla değil :agla
animeden anlamayan doruk bile olumsuz yorum yaptı başlamam dediğim gibi daha öncede baktım konusu hoşuma gitmedi
Kıyamam lan ağlamada başla seriye
tamam sinirlenme :agla yarın başlarım izlemeye.Cocuk izle su animeyi diyorum sana begeneceksiiiin !!!
tamam sinirlenme :agla yarın başlarım izlemeye.