fazla bölüm iyi değildir böyle animelerdeHer bölüm final tadında. Yardırıyorum şu an. 12ye kalmaz bitecek gibi. Keşke daha çok bölümü olsaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla bölüm iyi değildir böyle animelerdeHer bölüm final tadında. Yardırıyorum şu an. 12ye kalmaz bitecek gibi. Keşke daha çok bölümü olsaymış
Özel mesajlara da cevap vermiyoruz artık bakıyorum :fky: Ünlü mü oldun ne oldun başımıza len ? :nse:
fazla bölüm iyi değildir böyle animelerde
senin o mesajı attığın saat 21:33 ben gece 4-5 gibi gördüm o saattede msnde değildin benim suçum ne la ?Özel mesajlara da cevap vermiyoruz artık bakıyorum :fky: Ünlü mü oldun ne oldun başımıza len ? :nse:
Allah aşkına o mesajı gördükten sonra saat 5'te msne girdim deme bana ne olur
senin o mesajı attığın saat 21:33 ben gece 4-5 gibi gördüm o saattede msnde değildin benim suçum ne la ?
ne yapsak yaranamıyoruz arkadaş :SAllah aşkına o mesajı gördükten sonra saat 5'te msne girdim deme bana ne olur
Olur mu len marsık Bu arada maske siparişini verdim ya yarın ya da yarından sonraki gün gelecek
ne yapsak yaranamıyoruz arkadaş :S
hangi maskenin siparisini verdinOlur mu len marsık Bu arada maske siparişini verdim ya yarın ya da yarından sonraki gün gelecek
V For Vendetta verdim Tobi ile öbürü bir dahaki seferlere Sırf senden gördüm ha hep sen alıştırıyorsun beni
hangi maskenin siparisini verdin
Ersan olsa metal maske alırdıErsan olsa 3ünü birden söylerdi
o açıdan hiç düşünmemiştim ama mantıklı hemen hemen aynı yere çıkıyorGai'nin sonu sanki biraz Itachi'ye benzedi
o açıdan hiç düşünmemiştim ama mantıklı hemen hemen aynı yere çıkıyor
Sonu itachi'ye benzedi derken ne açıdan çıkaramadım ben biraz açar mısın ?Şimdi yeni anime arama zamanı
Bu arada konuya paylaşılan öneri animeler vardı. Onlar konuya direk eklesek mi diye düşünüyorum
Sonu itachi'ye benzedi derken ne açıdan çıkaramadım ben biraz açar mısın ?
yeni post atmak çokmu zordu la benim postu editledin ?rodoruk spoiler içine al bari la anime hakkında doğru düzgün yorum yapmadın nasıldı genel olarak ?
Gayet güzeldi. Tek ihtiyacı şyle uzun soluklu bi vs olmasıydı aslıda
Gördük sonunda mübarek Bu arada senin maske daha iyimiş benimki biraz küçük sankidoruk spoiler içine al bari la anime hakkında doğru düzgün yorum yapmadın nasıldı genel olarak ?
Gayet güzeldi. Tek ihtiyacı şyle uzun soluklu bi vs olmasıydı aslıda
----------
yeni post atmak çokmu zordu la benim postu editledin ?ro
----------
doruk resim istiyordun kanka al ro
ne anlamda ?Yıkıldım
Hayallerimi yıktın anlamında
ne anlamda ?