Embriyo
Aileden
Bitmiş animenin spoileri mi olur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlememiş adama sen diğer bölümde ne olacağını söylersen olur tabiBitmiş animenin spoileri mi olur ya
izlememiş adama sen diğer bölümde ne olacağını söylersen olur tabi
haklısın desem ben haksız yerine düşüyorum haksızsın desem haksız değilsin ne dandik bir iş oldu bu böyleO zaman spoiler kavramı herkese göre ayrı ayrı tanımlanmalı ya da en baştan hiç kimse naruto izlememişir diye onu da spoilerleriz. Hatta boşver her mesajı spoilerle atalım animelerle ilgili
----------
Bana göre güncel seriler(Anime) ve bitmiş seriler spoilere girmiyor. Ya gelecek bölümlerle ilgili duyulan spoilerler ya da daha animesi çıkmamış mangalar spoiler kanımca
haklısın desem ben haksız yerine düşüyorum haksızsın desem haksız değilsin ne dandik bir iş oldu bu böyle
Şuan gündemde olan bölüm hakkında bilgi vermek spoiler olur bence
bi bunu sormaya geliyorsun konuya bende sana diyorum ki yaz sezonunda çıkar çıkmazsada seneye kalırBeyler SAO nun yeni sezon ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı
bi bunu sormaya geliyorsun konuya bende sana diyorum ki yaz sezonunda çıkar çıkmazsada seneye kalır
bol kılıçlı? samuray animelerimi yoksa sao gibimiBana bi anime söyleyin bol kılıçlı
bol kılıçlı? samuray animelerimi yoksa sao gibimi
bol kılıçlı? samuray animelerimi yoksa sao gibimi
Eller kadir kıymet bilmiyorAdam sizi güldürmeye çalışıyor sizin taktığınız yok be ne kıymet bilmez şeylersiniz
^^
işin gücün yokmu
Ne bileyim görünce direk aklıma geldi
işin gücün yokmu
ps:bide kırmızı olaymış tam olacakmış