Yok kaya dedi onu bana yanlis anladinLAN YEME KAFAYI, SEN BENİM TAVSİYE DUVARIMSIN, BANA LAZIMSIN ( Seni kanıt olarak kullanacaktım millete, bak beğenenler var tavsiyelerimi diye...
----------
Bu arada ozur dilerim ama ben witch huntera basladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kaya dedi onu bana yanlis anladinLAN YEME KAFAYI, SEN BENİM TAVSİYE DUVARIMSIN, BANA LAZIMSIN ( Seni kanıt olarak kullanacaktım millete, bak beğenenler var tavsiyelerimi diye...
Yok kaya dedi onu bana yanlis anladin
----------
Bu arada ozur dilerim ama ben witch huntera basladim
MANGALARDA BU VARMI !
MANGALARDA BU VARMI !
Artik sana laf soylemeye bile tenezzul etmicem..
----------
Artik sana laf soylemeye bile tenezzul etmicem..
Siz gidip can sıkıcı kağıt parçalarına bakın.
İnat değilmi ^^
Benim hayal gücüm senin taptıgın grafiklerden kat kat daha iyi bu bir, ikincisi gelen gideni aratır, kaya gel sunu al surdan beee =((
O can sıkıcı dediği n şeyler olmasa ne izleyecek tin acaba merak ediyorum
:d:espri berbat beyler [spoıler]
[ımg]http://1.bp.blogspot.com/-cklqomıhtkg/uva8u0rk64ı/aaaaaaaaaa0/xqtobfcp-qg/s640/310508_10151807128133135_1898504542_n.jpg[/ımg][/spoıler]
Manga okunur anime izlenir
:d:
D:d::d:d::d:d:dd:d:d:d:d:d:dd:
Yarıldım laaan :d:d:d:d:d:d:d
----------
Tamam anlaman için cümleyi düzenliyorum.
"O can sıkıcı dediğin şeyler olmasa, ne izleyecektin acaba merak ediyorum. Anime dediğin şey mangaların tv uyarlanmış hali nede olsa" demeye çalıştı arkadaş. Sadece son kısmı senin anlamanı umdu.
Ben manga hiç olmasın demedim fark ettiysen.O can sıkıcı kağıt parçalarını sevmiyorum demek istediğim buydu.Sadece son kısmını anlamanızı umdum.
Yooo niye laf sokayımki Ben sadece manganın sıkıcı olduğunu söyledim
Orda tam olarak onun dediği cümleyi yanlış anlayıp tiye aldın, bende bunu burguladım, ne oldu da bir anda katı savunmaya geçip geri laf sokma çabasına girdin !?
Ben hala manga sıkıcı diyorumCaptain demeye çalıştığım o can sıkıcı kağıt parçaları olmasa izlediğin animeler de olmazdı ; bu yüzden biraz saygı lütfen.
----------
K-ON izleyeyim mi ? Tavsiye eder misiniz ?
Captain demeye çalıştığım o can sıkıcı kağıt parçaları olmasa izlediğin animeler de olmazdı ; bu yüzden biraz saygı lütfen.
----------
K-ON izleyeyim mi ? Tavsiye eder misiniz ?