Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha başta mısın !? Yani halloween nasıl bir şey gördün mü gerçek yüzünü !? Bak cidden çabuk oku kendimi tutamayıp yardırabilirimBu Halloween'ler Tasha'nınkine benziyor
Şu ipler gören kızın bölümündeyimDaha başta mısın !? Yani halloween nasıl bir şey gördün mü gerçek yüzünü !? Bak cidden çabuk oku kendimi tutamayıp yardırabilirim
Şu ipler gören kızın bölümündeyim
https://www.maxigamerz.com/f224/anime-manga-sohbet-muhabbet-konusu-206308/index33.html#post2216828
Lan siz gece ikide nasıl muhebbetlere dalıyorsunuz
Ayy yirim senin tribini gel beni coco'dan kurtar affediyim seni ^^ Ciddiyim -.-
Ne güzel gömdün spoilerleri
----------
Kafana vururum
Seni uyardım hızlı oku bende cok hatırlamıyorum ne nerdeydi diye gelisi güzel konusurum üzerim seni ^^
^
Ya al git bi köşede oyn sunla sen hadi...
Geçeceksin bunları kaan efendiii.Animeye laf söyletmem özellikle güncel olanına!
(Naruto hariç)
Witch Hunter gibi diğer serilere açık ara fark atması gereken bir serinin daha adam akıllı keşfedilrmemiş olup üstüne üstlük çevirilerinin de daha tamamlanmamış olması beni derinden yaraladı.
ulan ne desem az sana bi yürü git olumBu şarkı hala oğlusundan Kaya'ya geliyor
madem öye kurun bi fansub çeviri yapın arkadaş bu seriler nasıl popüler oldu sanıyorsunuz ?
Sonra kaan neden guncel serilere laf atiyor... witch hunter yerine kiskaniyorum resmen, haksizlik.
ulan ne desem az sana bi yürü git olum
madem öye kurun bi fansub çeviri yapın arkadaş bu seriler nasıl popüler oldu sanıyorsunuz ?
Armut, animeye lafım yok, bende izliyorum diyorum arada, sorun mangayı animeden daha cok sevmem ve güncel serilere gıcık olmam
manga çevirisi yapanlar ps yeteneğini konuşturup düzenliyor temiz olarak bulamıyor. cs4 kullanıyorsun sen diye biliyorum cs6 istersen warez grafik dizaynda var cs4ü bilmiyorum.
At bana temiz hallerini bulup, finallerden sonra kaldigi yerden yardiriyim. Guzel fikir. Atmisken full ps linki at bide pc format yedi gitti gene ps...