FMA bile var arkadaş hastayım bu adamın hayal gücüne
Hop sakin, hangiadamın !?
Bildiğim kadarıyla bu adam sadece güzel amv'leri paylaşıyor derece yapanları yarışmalarda. Hiç biri kendine ait değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FMA bile var arkadaş hastayım bu adamın hayal gücüne
bilmiyordum öğrenmem iyi oldu
Hop sakin, hangiadamın !?
Bildiğim kadarıyla bu adam sadece güzel amv'leri paylaşıyor derece yapanları yarışmalarda. Hiç biri kendine ait değil.
daha atlamadınmı lan 5. kattan ? odunla döverim seni.Harbi diyorum bakın duygulandım.
Harbi diyorum bakın duygulandım.
Çok eğlenceli ve güzel bir çocukluk geçirdim gerçekten bunlarla ^^
Birde bu var, lütfen, çocukluğuma tam yetişmesede efsanedir !!!
Şanslıyız aslında ^^
kayu-pepe ile büyümüyoruz
daha atlamadınmı lan 5. kattan ? odunla döverim seni.
Mozşistmsitsitsitsn yaaaaaaaaaa
daha atlamadınmı lan 5. kattan ? odunla döverim seni.
Yemin ediyorum kuzenlerime bir ara CD'ye çekip izletmeyi düşünüyorum benim izlediklerimi. Bak illaki pokemon-digimon gibi canavarlı şeyler olmasınada gerek yok. Tom ve Jerry, looney tunes yeterdi beni güldürmeye. Artık tom ve jerry seslendirmişler garip gurip işler yapmışlar mahvetmişler...
Yuh kaya en son da yapan kişiler bile yazıyor müziklerle birlikte Hatta hangi yarışma için gönderildiği bile yazıyor
seninle konuşmaya başladığımdan beri huyum suyum değişti.Mozşistmsitsitsitsn yaaaaaaaaaa
oha 1saat çekilmez bu -.-Hadi ağlayın
Asıl bu çekilmez şarkıyı hızlandırmışlar penam gibi olmuş
Ne gibi
seninle konuşmaya başladığımdan beri huyum suyum değişti.
ne gibi diye soruyor bide utanmaza bakNe gibi
ne gibi diye soruyor bide utanmaza bak
Al işte :fky:Heeee o çok özel şeyleeeeer
Al işte :fky:
Al işte :fky:
ailevi durumlar ? baban odadayken ana avrat sövdüğüm durumdan başka bir şey konuşmadık diye biliyorumAilevi durumlar konuştuk onu kast ettim