Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşuma gidenleri paylaşıyordum Kaan ama rahatsız olduysan paylaşmam bir daha
He ya onlar 2 bölüm öncesine kadar vay ölüyorum vay chakram bitti derken hokageler gelince nasıl birden canlandılar Sizin enerjiniz yok yatın bir kenarda biz de adam akıllı dövüş izleyelimYa allah askina biri su veletleri ceksin ortadan... Minatomun butun sahnelerini aliyor kabiliyetsiz, cibiliyetsiz, yerini bilmez veletler
He ya onlar 2 bölüm öncesine kadar vay ölüyorum vay chakram bitti derken hokageler gelince nasıl birden canlandılar Sizin enerjiniz yok yatın bir kenarda biz de adam akıllı dövüş izleyelim
kaan filmi çıkacakta nete düşmesi ne kadar sürecek hiç düşündün mü ?Bak şimdi sana kızdım ama bunu paylaşmazsam olmaz. 31 Agustos'a az kaldı, sabırsızlıkla bekliyorum =))Bu alttaki biraz spoiler içeriyor açıp açmamak size kalmış. Sadece müziği duymak bile yetti, içim bir hoş oldu tekrardan.
kaan filmi çıkacakta nete düşmesi ne kadar sürecek hiç düşündün mü ?
Naruto'ya gelelim şaka gibi bir bölümdü gerek çizimleri gerek sasukenin hokagelik için tutturması
sasukenin geldiği sahnedeki çizimleri kim yaptı merak ediyorum aynı şekilde son sayfadaki sakura çizimide aceleye getirilmiş bir sayıydı belli ki.
ha bide naruto malının hala sakuraya yanık olması beni ayar etti ölmedi gitti şu sakura.
sen küfür biliyormusun ? terbiyeli iyi yetişmiş aile çocuğu sanıyorduk seni bizVazgeçtim size tanıtım yapmıcam isteyen izler. Kısa özet sadece. ^^
Daikichi, dedesinin ölümü üzerine annesi bile belli olmayan gayrimeşru çocuğu, Rin'i, hiç kimse istemediği ve bakmaya çekinip utandığı için yanına alır ve bakmaya başlar.
11 bölümlük çok tatlı bir anime. Saçma sapan fantazilikler yok, hayatın içinden alınmış, komedi ağırlıklı ve hafif dram içeren bir anime. Özellikle kızın durumu beni etkilemişti baya ama burdan, bu animeyi ano hana ile kıyaslayanlara sesleniyorum. Çok küfür yediniz benden...
sen küfür biliyormusun ? terbiyeli iyi yetişmiş aile çocuğu sanıyorduk seni biz
Sebepsizce güldüm ama Kaan'a değil sana
sen küfür biliyormusun ? terbiyeli iyi yetişmiş aile çocuğu sanıyorduk seni biz
[sıze=2]bittim buna :d
[spoıler][ımg]http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfy4s.jpg[/ımg][/spoıler][/sıze]