kim demiş ne demiş ? çarpılır lan onu diyen.Bilmiyorum da anime demişler buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim demiş ne demiş ? çarpılır lan onu diyen.Bilmiyorum da anime demişler buna
hemen gönderme yap zaten sao ile ilgili bir şey ilgimi çekmez benimGozume carpti, belki ilginizi ceker Animeciler !!
Sword Art Online - Fairy Dance Manga - Read Sword Art Online - Fairy Dance Online For Free
bildiğin taiga lan bu ama ecchi yazıyor animede ecchi izlemiyorum ben :aglaKaya gel sana anime buldum, bak senin Taiga'nın gençlik hali oynuyor, yanında da Araragi <3 Ve evet sadece su kız için birazdan izlemeye başlıyıcam <3 ookami san to shichinin no nakama tachi
Ben izlicem haber gönderirim ama öyle birşeye benzemiyor, al amvlerini izle istersen bi !? Ben bayıldım https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=-wpjYjcnN_A https://www.youtube.com/watch?v=qc3txZ3su9Q
bildiğin taiga lan bu ama ecchi yazıyor animede ecchi izlemiyorum ben :agla
Kaya'da liste vardı ama bilmiyorum. Yayınlar birazdan.Varsa ecchi söyleyin bana.
Taiga'dan daha şiddet yanlısı gibi duruyor bu izledikten sonra haber ver bir zahmet ecchi varmı yokmu.Ben izlicem haber gönderirim ama öyle birşeye benzemiyor, al amvlerini izle istersen bi !? Ben bayıldım https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=-wpjYjcnN_Ahttps://www.youtube.com/watch?v=qc3txZ3su9Q
----------
Kız çoooook tatlı laan, Taiga'nın aşırı tatlı ve seksi versiyonu <3
bir kaç istisna dışında (DxD vs) ecchi izlemedim ben canımKaya'da liste vardı ama bilmiyorum. Yayınlar birazdan.
YUH, DxD gibi bir ecchilik yoktur saçmalama. Verdiğim linkten amv izle anlarsın rengini belli eder zaten.
Taiga'dan daha şiddet yanlısı gibi duruyor bu izledikten sonra haber ver bir zahmet ecchi varmı yokmu.
bir kaç istisna dışında (DxD vs) ecchi izlemedim ben canım
izledim zaten kaan DxD gibi olmadığı belli zaten yinede türünde ecchi görunce geri adım atıyorumYUH, DxD gibi bir ecchilik yoktur saçmalama. Verdiğim linkten amv izle anlarsın rengini belli eder zaten.
DxD sonuna kadar izlemedim ama ilk 2-3 bölüm bana gösterdi ki o anime bir ecchi'nin gidebileceği en uç noktayı gösteriyor. Onu izleyen biri olarak bunda geri adım atman garip ama tamam nasıl olsa izliyicem söylerim. Genede ecchi anlayışlarımız farklı olabilir bana güvenme.
izledim zaten kaan DxD gibi olmadığı belli zaten yinede türünde ecchi görunce geri adım atıyorum
bu ecchi muhabbeti uzar gider kaan az önce DxD gibi istisna var dedim adı üstünde istisna gösterdiğim seri ecchiyi takmadan izlemiştim çünkü komedi ve romantizmi süperdi ecchi anlayışımızın farklı olduğunu pek sanmıyorum.DxD sonuna kadar izlemedim ama ilk 2-3 bölüm bana gösterdi ki o anime bir ecchi'nin gidebileceği en uç noktayı gösteriyor. Onu izleyen biri olarak bunda geri adım atman garip ama tamam nasıl olsa izliyicem söylerim. Genede ecchi anlayışlarımız farklı olabilir bana güvenme.
ya kaan onu bunu bırakta şimdi sen o netle nasıl bu kadar bölümü izleyebiliyorsun tebrikler GJ4 Bölüm izledim, ecchi diye nerden okudun bilmiyorum ama alakası yok. Tek sorun bana biraz fazla çocukça geldi, diyaloglar vs. Ama kesinlikle Ryouko için izlenir ve öyle yapıyorum şuan <3 Taiga bildiğin, daha büyük, daha şirin, daha seksi <3 Eksik olan herşey tamamlanmış, göğüs dışında
----------
Emre gel bizim witch hunter çıkmış. Ama ilk defa beni jayal kırıklığına uğrattı... Çok kısa ve gereksiz bir bölümdü. Hayır, sen Bleach'den, Naruto'dan çok daha iyi bir serisin zaten onlara özenmene gerek yokki, kendi çizginde ilerle... =(( Birde bir şey sorucam emre Need a Girl oku demiş miydim sana veya okuyor musun sen !?
Canlarım benim bakın, Kaya'nın yeri anime bölümü, seninki LoL bölümü. Bekleyin beni yerlerinizde usluca olmuyor böyle overlaplar. Ayrıca senle iddiaya girdiğimden beri win alamıyorum g5 oldum...
ya kaan onu bunu bırakta şimdi sen o netle nasıl bu kadar bölümü izleyebiliyorsun tebrikler GJ
tamamdır kaan sağolasın Ergo Proxy bittikten sonra izleyeceğim listeye aldım4 Bölüm izledim, ecchi diye nerden okudun bilmiyorum ama alakası yok. Tek sorun bana biraz fazla çocukça geldi, diyaloglar vs. Ama kesinlikle Ryouko için izlenir ve öyle yapıyorum şuan <3 Taiga bildiğin, daha büyük, daha şirin, daha seksi <3 Eksik olan herşey tamamlanmış, göğüs dışında