sen böyle diyerek kendini tatmin etmeye ve kaçmaya devam et.
dedi, üzgün ve yenik bir şekilde internette dolanmaya devam eden genç çocuk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen böyle diyerek kendini tatmin etmeye ve kaçmaya devam et.
ne diyon la ?2-3 Dizi sitesi varken niye beyblade i koymuyorlar ? onu ben anlayamadım
hani japon takımı vs amerikan takımı?
ne diyon la ?
necati şaşmaz ile akrabalığın var sanırımhani japon takımı vs amerikan takımı?
haliyle o kadar kolay bitecek değilBana nedense obitonun işi bitmemiş gibi geliyor
hocam bende yarım saat falan aradım bulamadım tek tek bütün bölümlere bakmakta zor geldi.Arkadaşlar bana Beyaz Kaplan'ın dönme dolaba mühürlendiği bölüm lazım. Aradım bulamadım acaba bilen var mı?
Naruto Shippuuden 323'ü izleyen var mı beyler? Hayatımda gördüğüm en berbat ötesi renklendirme yapılmış bu bölüme. Mei'nin çıkardığı lavların rengi kum gibi. Ne oldu güzelim anime'ye :agla Sözde Bleach'ı renklendiriyorlar ama inanması güç. Sanki anca paint bilen çocuğun eline vermişler bölümleri. PP:
embesil ? benim gördüğüm tek embesilliği kuroneko'ya verdiği cevaptı onu diyorsun sanırım sendeBütün seri boyunca tek istediğim gerçek oldu Oreimo'da ama sonunda oğlan embesil çıktı ne diyim ben...
geçen hafta madara geldiğinde o kadar iyi yaptılar onun acısını çıkardılar bu bölümde.
Geçen hafta ki bile çok berbattı. Teknik olarak Rinnegan açmış birisi ona geçmek için önce EMS'de olması lazım. Ama o animeyi yapan adamlar yönünü şaşmış herhalde. Direk MS'den sonra açtırdılar Rinnegan'ı. Ayrıca dikkatli bakarsak bu karakterler konuşurken ağız çoğu zaman hareket etmiyor. İşi aceleye getirmişler resmen.
madara zaten rinneganı açmıştı o yüzden istediği gibi geçiş yapabiliyor geçen hafta ki iyiydi bence madarayı süper gösterdiler benim gözümde dikkat ettim bende ona hatta madara gülerken mimikleri bile oynamıyordu bi sahnede.
hocam bende yarım saat falan aradım bulamadım tek tek bütün bölümlere bakmakta zor geldi.
geçen hafta madara geldiğinde o kadar iyi yaptılar onun acısını çıkardılar bu bölümde.
embesil ? benim gördüğüm tek embesilliği kuroneko'ya verdiği cevaptı onu diyorsun sanırım sende