CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Bence forum kaldirmaz muhabbetin devamini paylaşma
Aynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence forum kaldirmaz muhabbetin devamini paylaşma
kaşınıyon yine bak atarım resmiAynen öyle
kaşınıyon yine bak atarım resmi
Ümit abiliyse yolla hiç geri durma
yanlıs anlıyor ? seni dost olarak gördüğüm içinmi ? madem öyle tamam.Sen ne satıcı adamsın bir coco bir kaya tarafındasın
Kaya defol çık git hayatımdan insanlar senin yüzünden beni yanlıs anlıyor
Ümit abiliyse yolla hiç geri durma
2 Yeni Anime'ye başladım.Birisi Another diğeri ise Shingaki No Kyojin.
Another : Güzel bir animeydi ama bazı şeyler eksikti.Bunu hissedebiliyordum.Ama konusu ve ilerleyişi iyiydi ne kadar kısa sürsede.
Shingaki No Kyojin : Bazıları avatar için fazla çocuksu demiş.Ben pek katılmıyorum.Sadece biraz farklı düşünülmüş anime ama yinede güzel.Bu arada yeni bölümleri pazar günleri çıkıyormuş doğrumu ?
Evet pazar sabahlari ingilizce altyazilisi cikiyor
TR Sub versiyonu da 1-2 günde düşer heralde ?
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.2 Yeni Anime'ye başladım.Birisi Another diğeri ise Shingaki No Kyojin.
Another : Güzel bir animeydi ama bazı şeyler eksikti.Bunu hissedebiliyordum.Ama konusu ve ilerleyişi iyiydi ne kadar kısa sürsede.
Shingaki No Kyojin : Bazıları avatar için fazla çocuksu demiş.Ben pek katılmıyorum.Sadece biraz farklı düşünülmüş anime ama yinede güzel.Bu arada yeni bölümleri pazar günleri çıkıyormuş doğrumu ?
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.
Türkçe olsun,altyazı olmasın çünkü sarmayabilirTürkçe mi ingilizce mi?