animelerin neredeyse hepsi alt yazı.Türkçe olsun,altyazı olmasın çünkü sarmayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
animelerin neredeyse hepsi alt yazı.Türkçe olsun,altyazı olmasın çünkü sarmayabilir
Türkçe olsun,altyazı olmasın çünkü sarmayabilir
Kadir gecesinde sen benim hatunamı sulanıyon? ayrıca ingilizce derken nasıl ingilizce full ingilizcemi izliyon? eğer ingilizcen o kadar iyise supernatural-jensen ackles ile olan röportajları çevirsene?Genç olsun, güzel olsun, sarisin olsun, mavi gozlu olsun, bi beni deliler gibi sevsin. Sen bana bul bu kizi ben de sana gostericem siteyi Turkce dublaj site bilmiom hatta altyazili bile nerdeyse bilmiom Ben hep ingilazca takiliyom
Kadir gecesinde sen benim hatunamı sulanıyon? ayrıca ingilizce derken nasıl ingilizce full ingilizcemi izliyon? eğer ingilizcen o kadar iyise supernatural-jensen ackles ile olan röportajları çevirsene?
belli zaten adam dizide scooby doo diyor çeviren arkadaş mickey mouse olarak çeviriyorNiye seninmis canim <3 Ya ingilizce altyazi takilirim ben dublajlarini sevmiom cok kotu oluyor bence, ayrica o kadar iyi seviyede degilim. yazi kismim filan iyi problemsiz anlar cevap yazar takilirim ama dizi ropartaj duyup anlayip cevirmak zor :/ Daha halen gelistiriyom iste
belli zaten adam dizide scooby doo diyor çeviren arkadaş mickey mouse olarak çeviriyor
Black Lagoon okuyan var mı aranızda?
Evet...Shingeki No Kyojinin yeni bölümü çıktımı ?
Bence o çocuk
Evet...
Bence o çocukZırhlı titan
resmi spoiler içine alırsan daha iyi olur spoiler gibi resim çünkü.
Evet öyle zaten ağır spoiler
resmi spoiler içine alırsan daha iyi olur spoiler gibi resim çünkü.
Aynen bomba gibi flashbacktiNoblesse yeni bölüm çıktı, yumul benim nadir okuyucu arkadaşım...
Yavaş yavaş aksiyon giriyor devreye !!! Urokai ile Franky kapışıcak. Büyük ihtimalle küpeyi gösterdikten sonra bizimki gözünü vericek urokai'nin eline
Ayrıca, Lord ile ilgili daha çok bilgi vermeleri lazım. Adam idolüm oldu bir anda Kan verdi mi diye soruyor ya gajutel, yüz ifadeleri süper
Aynen bomba gibi flashbackti
Kesinlikle o küpeyi alıp vericek gözünü eline Ayrıca o ragus mudur nedir tövbe tövbe o ne biçim tiptir ya tırstım bi mumya ne arar diye Evet Lord bomba gibi zaten luckedonia arc'ında da ruhu gelmişti baya komikti Kızına öğüt veriyordu oğlanlardan uzak dur diye