Benim imzamla dalga geçebilirsin Hakan yaptı :crw:Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim imzamla dalga geçebilirsin Hakan yaptı :crw:Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az
Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az
Bu ülkede neden bir şeyler ile uğraşmak insanların komiğine gidiyor ?Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az
Damaqemaster yazan kadın sanatçı avril katt perry vs. olabilir. Avatar ve imza istiyorum kendimin vardı reklam içerikliymiş silindi ricamı yerine getirirseniz çok minnettar kalırım iyi forumlar
Damaqemaster yazan kadın sanatçı avril katt perry vs. olabilir. Avatar ve imza istiyorum kendimin vardı reklam içerikliymiş silindi ricamı yerine getirirseniz çok minnettar kalırım iyi forumlar
Süperim dimi Hakan :spn:
Eline sağlık furkan pscs6 sana yaramış :fky:
Uygun fontlar ile nickimi yazabilir misiniz? Kolay gelsin^^
Ben yaptım beğenirmisn bilemem
Hayır,yazı tipleri normalde güzel ancak resim kalitesi ölü durumda.Orjinal resimde yakışacağını düşünüyorum ^^Ben kendi yaptıklarma kötü diyip paylaşmadım ama daha kötüleri de oluyormuş
Ps :Alınmayın beyler
Yani, hep Barış'ın suçu
Hayır,yazı tipleri normalde güzel ancak resim kalitesi ölü durumda.Orjinal resimde yakışacağını düşünüyorum ^^
Ben pek girmiyorum buralara o yüzden sen beğendiğin resmi seçip bana yazı tipini rengini falan özelden söylersin hallederiz