Iyethshar
Aileden
Ben kendi yaptıklarma kötü diyip paylaşmadım ama daha kötüleri de oluyormuş
Ps :Alınmayın beyler
Comic sans yazı fontları 1 numaradır...Sen paylaşmamaya devam et şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Comic sans yazı fontları 1 numaradır...Sen paylaşmamaya devam et şekerim
Şimdi bir de imzayı yapıyoz adam imzayı beğenmeyip arkamızdan sövüyor onu hesaba katarak eklemiyorum
Ben de bayan anime temalı nickimin geçtiği bir tane imza istiyorum hangi anime olduğunun pek önemi yok.
bir kaç resim vereyim hoşuna giderse arkadaşlardan rica et güzel bir font ile nick yazarlar hoşuna gitmiyorsa bu bölümde açtığım konuda bir çok resim bulunmakta bakabilirsin. Photoshop CSBen de bayan anime temalı nickimin geçtiği bir tane imza istiyorum hangi anime olduğunun pek önemi yok.
Adamın dibisin Kayabir kaç resim vereyim hoşuna giderse arkadaşlardan rica et güzel bir font ile nick yazarlar hoşuna gitmiyorsa bu bölümde açtığım konuda bir çok resim bulunmakta bakabilirsin. Photoshop CS
öyleyim dmiispis resim topluyorum şuan haftaya konuda karışık 150anime resmi paylaşacağım bir aksilik olmaz ise.
Adamın dibisin Kaya
Furkan seninkini beğendim kullanıyorum saol
Haklısınız,resimlerin kalitesi ölmüş...Ona benzer bir kaç çalışma sergileyen yok ki.
Bana animeli kızlardan bi avatar yapılabilir mi?
2-3 örnek olsun tek yapınca beğenmeyebilirim çok cinsimdir , boyutları 140x180 olmalıdır :fky:
Beğendim canım benim sağolasın. Fakat 3.cü Photoshop ustalarıma söyleyişim , abi AVATAR istedim imza değil yaaaaaa noolur beni anlayınnnn :askk:
Haklısınız,resimlerin kalitesi ölmüş...Ona benzer bir kaç çalışma sergileyen yok ki.
Tek farkı birinde siyah çizgi var ( en alt kısmında ) diğerinde yok.
Teşekkür butonu aşağıda :fky:
v1
v2
İmzayı komple beğenmemiş :crw:Admin yazsını beğenmiyecek ^^