-ScarFace
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Kas 2010
- Puanı
- 51
ö.m olarak attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
www.tinypic.com 'dan upload et ve en alttaki linki kopyala. (Resize default olmalı)
zaten hiç dokunmadım resime direk upload ettim arkadaşım yakınlaştırdıgı bi tane var ama bulanık biraz
Ümit abi bunlarla ilğili bişey yapacakmısın?
Ve bu adamda +6 staff vardı ilk günde ve +6 cleric rod yani bunlarıda Ozan'ın charından habersiz alacak hali yok.
Umarım bu post silinmez.
+6 staff ve +6 cleric roddamı habersiz? bu adam 2 gün böyle oynadı herkes bilir.
O olay halledilecekmiş.. Şahış Ozanın kardeşiymiş ve izinsiz almış...
+6 staff ve +6 cleric roddamı habersiz? bu adam 2 gün böyle oynadı herkes bilir.
şuan yanmda 3 item var tüm seçenekler açık pick all da yaptım para dolu yer fakat toplamıyor. gidip başka mob kesiorm onları alıyor arada bırakıyor.Petlerde sorun yok. Yakındakini toplama da git uzaktakini topla diye bir seçenekte yok bugda yok. Bug veya sorun olursa hiç birşeyi toplamaz.
şuan yanmda 3 item var tüm seçenekler açık pick all da yaptım para dolu yer fakat toplamıyor. gidip başka mob kesiorm onları alıyor arada bırakıyor.
#Turnover için gereken yapıldı.
Hocam silk fiyatlarını biraz düşürün rose gibi olsun yani bizimde bi bütcemiz war biz yabancılara para vereceğimize size verme taraftarıyız türkler her zaman kazansın ... 2. si ben bu serverda yeniyim küfür edenlerin sonucu ban olduğunu bilmiyordum adamın birisine küfür ettim tek kelime bu konuda bi yardımcı olursan sevinirim
Eski fiyatlarını bilmiyorum ama mesela 300 silk 15 tl olursa iyi olur rosedeki gibidaha ne kadar ucuzlamasını bekliyosun
Eski fiyatlarını bilmiyorum ama mesela 300 silk 15 tl olursa iyi olur rosedeki gibi
Düşüremeye bilir ona lafım olamaz tabiki sonucta onlarında bir sistemi wardır sadece olanak varmıdır diye söyledim gold satışlarının linkini verebilirmsn?30 tl den 20 ye düştü daha fazlasını isteyemeyiz bence
Düşüremeye bilir ona lafım olamaz tabiki sonucta onlarında bir sistemi wardır sadece olanak varmıdır diye söyledim gold satışlarının linkini verebilirmsn?