zamzom100
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Mar 2011
- Puanı
- 0
Uygun gold satışı filan yazıyorda bu funpage de ondan sordumşuan gold satısı yok
----------
Yetkili kişi bi cevap verebilirmi ban hakkında bişey soracaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygun gold satışı filan yazıyorda bu funpage de ondan sordumşuan gold satısı yok
1. Küfür etmek kesinlikle yasaktır. Kendi aranızda şakalaşabilirsiniz ancak şaka yapmaya çalıştığınız kişi rahatsız olup şikayet ederse ve bunu ıspatlarsa 1 haftalık ban alırsınız. Tekrar küfür ederseniz 1 aylık ban tekrar küfür ederseniz sınırsız ban alırsınız.
2. Hırsızlık, hile, hurda, scammerlik kesinlikle yasaktır. Bu tür olaylardan birine adınız karışırsa ve bu ıspatlanırsa direkmen sınırsız ban yersiniz.
3. Bot kullanımı sadece kendi charınızı kasmak için serbesttir. Gold kasmak, akademi kasmak veya spam yapmak için bot veya benzeri herhangi bir program kullanırsanız ilk sefer 1 haftalık ban alırsınız 2. defa sınırsız banlanırsınız.
4. Dil, din, ırk ayırımı yapmak kesinlikle yasaktır yasağı çiğnediğiniz takdirde suçunuz ss ile ıspatlanır ise ilk sefer 1 haftalık 2. sefer süresiz banlanırsınız.
5. Party matching yapıp sonradan sağda solda yalan dolan haberler ile GM bizi kastı gibi iftira niteliğindeki hal ve hareketler kesinlikle yasaktır cezası süresiz bandır.
Kurallar şuanda 5 maddeden oluşup gerekli görüldüğünde MaxiGame yönetimi yeni kural ekleme, veya kurallarda değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar.
Ben adamın birine daha doğrusu adamlığından şüphe ettiğim birine argo kullandım sw'de ilk günüm küfürün yasak olduğu konusunda bir bilgim yoktu bu konuda konusacaktım sanırım yardım edemezsin
Kurallar bu şekilde?
Petlerde sorun yok. Yakındakini toplama da git uzaktakini topla diye bir seçenekte yok bugda yok. Bug veya sorun olursa hiç birşeyi toplamaz.
Ümit abi neyi bekliyoruz bi bilgin varmı veya net olarak ne zaman acılacağı hakkında bir bilgi?
----------
Ben adamın birine daha doğrusu adamlığından şüphe ettiğim birine argo kullandım sw'de ilk günüm küfürün yasak olduğu konusunda bir bilgim yoktu bu konuda konusacaktım sanırım yardım edemezsin
adam doğru söylüyor benimde petim bazen topluyor bazen toplamıyor goldları ama %80-90 topluyor sorun yok ancak bazen toplamıyor bende rastlıyorum bu olaya ...
Bildiğimiz, her zamanki avatarlar gelecek mi?
Bildiğimiz her zamanki avatarlar ?
Server Adı = İnfinity Oyuncu Adı = Dr_Feto İşlediği Suç = Ağır Hakaret .
Link =...............
Arkadaş 1 haftalık banlandı bi dahaki sefere lütfen küfürlü linkleri ve resimleri buraya koymayın bana özel mesaj ile gönderin.
fotonun linkini veriorm :
...............
Arkadaş 1 haftalık banlandı bi dahaki sefere lütfen küfürlü linkleri ve resimleri buraya koymayın bana özel mesaj ile gönderin.