AnschLag
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 0
Snow eventten ben de şikayetçiyim, sağ üstte kırmızı gözüküp şaşırtıyorlar bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuna başlassamı başlamassamı cok kararsızım... GM torpili var diyorlar burayıda devamlı takip ediyorum başlarsam silk çekip başlicam ama bilmiyorum...
Biz salağız oynuyoruz torpil olduğunu bildiğimiz halde silk alıyoruz.
i
Arkadaşım torpil denen şey nasıl bir şey biz görmedik. He gördüğümüzde pek uzun yaşamadı, ufak tefek sorunlar çıkıyor. Fakat hemen başı eziliyor için rahat olsun.
Ümit abi şu olaylara el at ya adamlarla pwp yapıyoruz yatmıolar biz biyerimizi yırtıoz silk alcaz kascaz die adamlara bak herşey fullfb hatta taşmış statlara bak bırakın gidin ya.
----------
ümit abi bu konuda var.!
----------
böyle bir devil varmı kişi staldan aldığını söylüyor ama bana inandırıcı gelmedi kimden aldın diyoruz bişey diyemiyor nerden diyoruz alex diyor gidelim diyoruz önceden aldım diyor vs buyrun ss ;
benım char kaç saat bloclandı TR_Depresive
----------
adam kızdırıyo ben kufur edınce ss cekıp sıze soluyo sızde banlıyonuz na boktan iş lan bu böle
----------
kıme dyoz alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Biz salağız oynuyoruz torpil olduğunu bildiğimiz halde silk alıyoruz.
Arkadaşım torpil denen şey nasıl bir şey biz görmedik. He gördüğümüzde pek uzun yaşamadı, ufak tefek sorunlar çıkıyor. Fakat hemen başı eziliyor için rahat olsun.
umrumda mı ? lavuklar haksız yere char blockluyo
Uploaded with ImageShack.us
----------
----------
1. Oyunda akademi kasmak yasak ise akademi neden var?
2. Karşıdaki chara kendi bilgisayarımdan girerek kendimi parayla kastırıyor olabilirim,nickimin akademi olması bir şeyi değiştirmez,akademisine almıştır belki de oyunu bilmiyorumdur,elinde yeterli delil yok para verip de kastırmadığım ne mağlum?
3. Yasak olan komple oyunun kendisi iken,illegal programlarla oyuna giriş var iken,oyunun içindeki bir şeyi yasaklamak;counter strike'de oynayan ilk okul talebesinin ''sis atma,kör yok vb'' gibi klişelere benzer.
Bunlara rağmen de ban atıcaksanız,önden buyrun.
tmm şampiyon sakin ol ..