PlayStore
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 1
Oyuncu Adı:__JaKRoN__
Server:Infinity
Küfür etti. SS ö.m ile attım
Server:Infinity
Küfür etti. SS ö.m ile attım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Oyunda akademi kasmak yasak ise akademi neden var?
2. Karşıdaki chara kendi bilgisayarımdan girerek kendimi parayla kastırıyor olabilirim,nickimin akademi olması bir şeyi değiştirmez,akademisine almıştır belki de oyunu bilmiyorumdur,elinde yeterli delil yok para verip de kastırmadığım ne mağlum?
3. Yasak olan komple oyunun kendisi iken,illegal programlarla oyuna giriş var iken,oyunun içindeki bir şeyi yasaklamak;counter strike'de oynayan ilk okul talebesinin ''sis atma,kör yok vb'' gibi klişelere benzer.
Bunlara rağmen de ban atıcaksanız,önden buyrun.
Yorumlarınız oldukça güzel ama ah bir de keşke kuralları tam anlayıp eleştiri yapsanız ne güzel olurdu.
Akademi kasma yasağı sadece bot ile kasılırsa yasaktır. Yani bot ile bir kişinin 50 char açıp akademi kasmasına karşıyız.
Bot dışında ister loader ister farklı bir şekilde istediği kadar char açsın kassın veya başkalarının charlarını kassın buna karışmıyoruz.
Şunuda hatırlatmak istiyorum bot ile kendi açtığınız değil de başkalarının charlarını akademiye alıp kasabilirsiniz.
Yineliyorum tek karşı olduğumuz şey bir kişinin bot ile kendi açtığı charları kasmasını yasakladık sadece.
Ne dediğime eminmisim sadece sordum hayır deseydi bile ben giderdim başka yere ama küfür etmesi hoşmu sence.Nasıl bir insan böyle bir şey yüzünden anneye küfür eder.
Arkadaşım ALLAH Aşkına Bu ne ya? Adama git başka yerde kasmı denir? Ben Olsam aynı tutumu bende sergilerdim doğruya doğru artık şöyle konuları bırakın ya.