PlayStorex
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Eki 2013
- Puanı
- 2
DarkPassage WildCard şampiyonu olarak TheLegacy takımı 3-0 malub ederek Dünya Kupasında boy göstermeye hak kazandı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crystal meth gülücekdi gene gülmedi
DarkPassage WildCard şampiyonu olarak TheLegacy takımı 3-0 malub ederek Dünya Kupasında boy göstermeye hak kazandı.
Duygulandım
No smiles , Just kill
Spikerin bizim takimi ilk mactan sonra ovmesi, hele gele bunlari ingilizce duymak, nasil sevindirici bir seydi anlatamam. Hani ben oynamiyorum orda ama en az onlar kadar heyecan yaptim, sevindim, gurur duydum ekran basindao bayrağı orda gösterebilmek. Dünya şampiyonasında türkiye temsilcisi diye adımızı geçirmek...Çok keyifli bir şampiyona bizi bekliyor bugünkü tek kötü şey fab fabın o rapörtaj sırasında gülümseyişiydi ve gerçekten çok sefil ezik bir gülüştü
Çok iyi bir taşıyıcıları var. Naru izlediğim kadarıyla artık o eski taşıyıcılığını gerçekleştiremiyor gibi geldi
Spikerin bizim takimi ilk mactan sonra ovmesi, hele gele bunlari ingilizce duymak, nasil sevindirici bir seydi anlatamam. Hani ben oynamiyorum orda ama en az onlar kadar heyecan yaptim, sevindim, gurur duydum ekran basinda
Alinmaca gucenmece yok. TR serverinda bulunan takimlar icinde en iyi temsil edebilicekler bizi bunlar olmasina ragmen sanmiyorum cok ileri gidebiliceklerini. Bilmiyorum "Nabza gore serbet" diyip ona gore mi oynadilar ama, dunya turnuvasinda affi olmiyacak "bireysel" hatalar yapiyorlardi...
Herseye ragmen GO DP DO !!!
ooo seni koyalım kanka goldda çok fena taşıyon sonuçta
Çok iyi bir taşıyıcıları var. Naru izlediğim kadarıyla artık o eski taşıyıcılığını gerçekleştiremiyor gibi geldi
olm lakabımız The Carrier olmuş sen hala neyin kafasındasın gülümooo seni koyalım kanka goldda çok fena taşıyon sonuçta
bence bu maçı da dp alacak dediydi o erkek sunucu.Sjokz da anladığım kadarıyla dp nin hareketlerini çok beğendiğini, favori olduğunu söylüyordu hep geldik gördük yendik ve dünya şampiyonası bambaşka bir keyif verecek şimdi hepimize...
Spikerin bizim takimi ilk mactan sonra ovmesi, hele gele bunlari ingilizce duymak, nasil sevindirici bir seydi anlatamam. Hani ben oynamiyorum orda ama en az onlar kadar heyecan yaptim, sevindim, gurur duydum ekran basinda
Alinmaca gucenmece yok. TR serverinda bulunan takimlar icinde en iyi temsil edebilicekler bizi bunlar olmasina ragmen sanmiyorum cok ileri gidebiliceklerini. Bilmiyorum "Nabza gore serbet" diyip ona gore mi oynadilar ama, dunya turnuvasinda affi olmiyacak "bireysel" hatalar yapiyorlardi...
Herseye ragmen GO DP DO !!!
Vay be, ilk defa tuttum kendimi laf sokmadim sana. Cevap olarak da laf yemedim. Cok medeni bir konusmaydi. Adam olcaz haa biz
bence bu maçı da dp alacak dediydi o erkek sunucu.Sjokz da anladığım kadarıyla dp nin hareketlerini çok beğendiğini, favori olduğunu söylüyordu hep geldik gördük yendik ve dünya şampiyonası bambaşka bir keyif verecek şimdi hepimize...