O degil de sana noldu sim brutus ne zamandan beri bu zümbük takimiyla is birligi icindesinBiz bunu everelim bir an önce sonra o kız ilgi göstersin sen de rahat edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O degil de sana noldu sim brutus ne zamandan beri bu zümbük takimiyla is birligi icindesinBiz bunu everelim bir an önce sonra o kız ilgi göstersin sen de rahat edersin
adamla benim ts den muhabbetim var hayırsız sen ergen gibi kaçıyorsun çağırdıkça skype falan. Tabi bi bildiği adamı adamdan sayacak seni mi adam sayacak kaan'cık
O degil de sana noldu sim brutus ne zamandan beri bu zümbük takimiyla is birligi icindesin
O degil de sana noldu sim brutus ne zamandan beri bu zümbük takimiyla is birligi icindesin
Lan Hoşaf evde pc kullandigim mi var. Herkezden daha iyi biliyorsun net durumumu oyuna giricegim zaman nete gidiyorum, orda saglam bulursak mic gelirim. Triplere bak triplere...
adamla benim ts den muhabbetim var hayırsız sen ergen gibi kaçıyorsun çağırdıkça skype falan. Tabi bi bildiği adamı adamdan sayacak seni mi adam sayacak kaan'cık
Allah kurtarsın kardaş
Lan Hoşaf evde pc kullandigim mi var. Herkezden daha iyi biliyorsun net durumumu oyuna giricegim zaman nete gidiyorum, orda saglam bulursak mic gelirim. Triplere bak triplere...
Doğru ya her oyuna girdiğinde senin net düşüyorduEvinde kendi telefonunu modem yapan tek bedevi benim heralde sor su zümbüğe anlatsin netimi ttnet bunyesinde netimi kafasina gore kesen bir kansiz it var...
kaancık için adam kırmaya değmezki kaan bak adam makaramın muhabbetimin tadını biliyor birde sana davranış şeklime bak aradaki farkı gör fakir seni adam telefonu modem yapıp ranked giriyor yaYok ya ben sadece muratı severim takıldım biraz onla Ts de az gülmedim sayesinde yine gülüyorum Ben aslında sizin ittifak yapıp bana dalmanızı bekliyordum ama garip bişi oldu
kaancık için adam kırmaya değmezki kaan bak adam makaramın muhabbetimin tadını biliyor birde sana davranış şeklime bak aradaki farkı gör fakir seni adam telefonu modem yapıp ranked giriyor ya
Hadi buradan uzaklaşın bakalım yavaştan iyi post kastınız burda sizi off-topic sohbete alalım hadi çocuklar hadi bakalım
kaancık için adam kırmaya değmezki kaan bak adam makaramın muhabbetimin tadını biliyor birde sana davranış şeklime bak aradaki farkı gör fakir seni adam telefonu modem yapıp ranked giriyor ya
Bak bak nabza gore serbet veriyor arkadas. Guzel politika, ne bana cok yukleniyor ne sana kapak atiyor muratGülme komşuna gelir başına Ben de 100 kbit ne idiğü belirsiz bir internetle yaşıyordum Sonunda değiştirdim 16 mbit in keyfini yaşıyorum PC de değiştirsem keyfinden yenmez
şigin yüzünden konu amacından sapmış derdi olan özele gelsinEmre gel hadi kiskanma
Agdhaggsagsg seni baya havalara sokmuslar da neyse tatilden donunce alirim ifadeni o zaman tamam. Bakariz artik nasilmis muhabbetin
----------
Bak bak nabza gore serbet veriyor arkadas. Guzel politika, ne bana cok yukleniyor ne sana kapak atiyor murat
Emre gel hadi kiskanma
Agdhaggsagsg seni baya havalara sokmuslar da neyse tatilden donunce alirim ifadeni o zaman tamam. Bakariz artik nasilmis muhabbetin
----------
Bak bak nabza gore serbet veriyor arkadas. Guzel politika, ne bana cok yukleniyor ne sana kapak atiyor murat