Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu türkiye çünkü burada fulbolda da böyle bayrak devreye girdimi önceliğim değişiyor ama normal hayata geldiğimde resmen parçalayasım geliyor seni
Vay be, ilk defa tuttum kendimi laf sokmadim sana. Cevap olarak da laf yemedim. Cok medeni bir konusmaydi. Adam olcaz haa biz
Klasik zümbük tavirlari iste yikil karsimdan
konu türkiye çünkü burada fulbolda da böyle bayrak devreye girdimi önceliğim değişiyor ama normal hayata geldiğimde resmen parçalayasım geliyor seni
ulan fabdan başka kimse gülmüyor rezillikfab batırdı
ağağağağağağağaulan fabdan başka kimse gülmüyor rezillik
Türk bayrağı açıyolar ama Amerikalılar.Beyler bu elemanlar Türk mü ?
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olay bu arkadaş ile benim aramda geçen alıntılı konuşmalara baksan resmen parçalıyoruz hep birbirimizi öyle böyle değil yaşı da küçük benden ergenin daha üniversite 2.sınıfta olması lazım oda sınıfı geçebildiyseAranızda kan davası mı var nedir bu abi
Bak bak eziklemelere bak aklinca neler diyor Hayir daha senin de diplomayi goremedik, surekli bir soz vermeler hava atmalar vs ama foss yani. Isin sonunda Murat degil Meltem cikarsan cok da sasirmam acikcasi Tripcan seni
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olay bu arkadaş ile benim aramda geçen alıntılı konuşmalara baksan resmen parçalıyoruz hep birbirimizi öyle böyle değil yaşı da küçük benden ergenin daha üniversite 2.sınıfta olması lazım oda sınıfı geçebildiyse
Seviyorum keratayi takiliyorum iste bakma sen bunlar boyle 1-2 kisi. Birde bunun otaku versiyonu var, genelde damlardi beni gorunce ama yok ortalardaAranızda kan davası mı var nedir bu abi
Biliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum Ben senin adına gidip sene içerisinde ziyaret ediyim istersen murat (abi)
kanını akıttım ben onun pekmezini çıkardım öyle başladı bu olay bu arkadaş ile benim aramda geçen alıntılı konuşmalara baksan resmen parçalıyoruz hep birbirimizi öyle böyle değil yaşı da küçük benden ergenin daha üniversite 2.sınıfta olması lazım oda sınıfı geçebildiyse
Bak bak eziklemelere bak aklinca neler diyor Hayir daha senin de diplomayi goremedik, surekli bir soz vermeler hava atmalar vs ama foss yani. Isin sonunda Murat degil Meltem cikarsan cok da sasirmam acikcasi Tripcan seni
----------
Seviyorum keratayi takiliyorum iste bakma sen bunlar boyle 1-2 kisi. Birde bunun otaku versiyonu var, genelde damlardi beni gorunce ama yok ortalarda
Heee o zümbük isteBiliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum Ben senin adına gidip sene içerisinde ziyaret ediyim istersen murat (abi)
----------
Öncelikle iyi çevirmişssin lafı ona tebrikler ikinci olarak did you mean Kaya101 ?
Heee o zümbük iste
Heee o zümbük iste
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslında ciddi anlamda ilgi istiyor farkındayım benBiliyorum onunla yaşıtım veya 1 yaş ufağım ondan artık hangisi bilmiyorum Ben senin adına gidip sene içerisinde ziyaret ediyim istersen murat (abi)
----------
Öncelikle iyi çevirmişssin lafı ona tebrikler ikinci olarak did you mean Kaya101 ?
ahahaha kahkaha attım kardeş
ahahaha kahkaha attım kardeş
aahahahaha yine güldürdün
ilgilen benle, ilgi istiyorum. Oyunda da hic takmiyorsun beni zaten... Nasil uzuluyorum bir bilsen... Uyku girmiyor gozume...
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslında ciddi anlamda ilgi istiyor farkındayım ben
şu arkadaşın patates edilmesi lazım aslında ciddi anlamda ilgi istiyor farkındayım ben