BixiaYuanjin
Daimi Üye
Bence bu adam yine 4.4 gibi çalışıyor deyip bilerek datayı çıkartıp milleti kandırdığı gibi burdada öyle oyun oynuyor amacı milleti uğraştırıp zamanını çalmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle olduğunu düşünmüyorum, zaten ondan önce bi başkası paylaştı onun yerine .Bence bu adam yine 4.4 gibi çalışıyor deyip bilerek datayı çıkartıp milleti kandırdığı gibi burdada öyle oyun oynuyor amacı milleti uğraştırıp zamanını çalmak.
Emulatörü kurabildinmiki client indirmeye uğraşıyorsun filesleri dene bakalım kuruluyormu kuramıyacan sonra boşa indirmiş olcan.RapidShare indirmeyi deneyince Download butonuna tıklanmıyor Rica etsem Putlocker veya WeTransfer upload edebilirmisin Üyeler daha hızlı Clienti çekebilsin ?
saaat 5 oldu hala uğraşıyorum ya videolu ,sözlü, yazılı bi anlatım yapıversin biri artık
Sen ordan atlamasana ? sanane arkadaşım benim kurmamdanEmulatörü kurabildinmiki client indirmeye uğraşıyorsun filesleri dene bakalım kuruluyormu kuramıyacan sonra boşa indirmiş olcan.
Pek anlamam ama bu işlerden öyle test edecem 2gb ram + 512mb ekran kartı kaldırırmı?
Helal kardesım bu bixyuan gibi *****lara prim vermeyin adam herseyı kendısının bıldıgını sanıyor
Sen ordan atlamasana ? sanane arkadaşım benim kurmamdan
Error in Loading DLL olayının çözümü ;
Gezginlerden library files.exe'yi indirip hem system32 nin içine hemde sse'nin olduğu yere kurun.DLL hatası kalkacaktır ama Automation Error veriyor şimdide.