Light Yagami
Aileden
1600 kişi var karşımızda biz de 90 kişi nasıl bizde?Marmara bizde ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1600 kişi var karşımızda biz de 90 kişi nasıl bizde?Marmara bizde ))))
1600 kişi var karşımızda biz de 90 kişi nasıl bizde?
Gönderdim ekmek+mesajınıBeyler bende geldim TGO'ya girdim
Arkadaş kusura bakma oyun beş para etmez daha demin savaşa katıldım 4 kişi öldürdüm yine can bitti depoda 50 tane ekmek vs food var ama hiç birini kullanamıyorum yeniden doldurmak için 1 saat bekleyeceksek oyunun bir anlamı yok çünki can yok aktivasyon yok kolay gelsin sizlere.
Can binası yapmak için bile baya para lazım ya cidden sıkıcı bir oyun ben tavsiye etmiyorum şuandan itibaren :/Bu oyunda ilk günlerde biraz sabretmek gerekiyor.İlk hafta kritik.Kritik dönemi atlatabilirsen zevk almaya başlarsın.Saatte 100 can geliyor doğru ama can binanı geliştirince kapasiten artıyor daha çok savaşıyorsun.
Tabi istemiyorsan bırak canım bir şey diyemem
Görevleri takip edersen iyi para geliyor ve can binaları kendiliğinden gelişiyor zaten Para vermene gerek yok bileCan binası yapmak için bile baya para lazım ya cidden sıkıcı bir oyun ben tavsiye etmiyorum şuandan itibaren :/
şimdi atmayayım bir kaç güne toparlanalım göğsümüz kabara kabara atarız haritayışuanki haritayı atarmısın?