Husker
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 20 Tem 2012
- Puanı
- 137
Ölü pixsel sorunu var diyorlar hep ?
Garantisi var 30 gün ölü piksel için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölü pixsel sorunu var diyorlar hep ?
Garantisi var 30 gün ölü piksel için.
Bi forumda gördümde bir kişi sipariş vermiş 3 kere her defasında ölü pixsel yüzünden geri göndermiş
En iyi gamer laptopu hangi firma üretiyor kesin olarak söyliyebilecek kimse varmı ?
Beyler ilk olarak topladiginiz sistemlere baktm. Sistemi ne olursa olsun gamer ve laptop kavramlari uyusmaz. Gunumuzde dediiniz ayarlarda oyunlar oynayabilmek icin aldigimiz ekran kartlari 700 800 watt tan asagiya psu ya gitmiyor. Sizin laptopta bu perforkansi alaniz imkansiz. ha illa laptop olacak diyorsaniz intel islemciden uzak durun derim bu butcele. Intel islemcileri masaustunde tam verimle kullanip sogutamiyoruz laptopta isi sorunu yaratir. Tavsiyem bu fiyata co guzel bir masaustu toplamanizdr. cok rahat 60 70 fps yi gorursunuz en iyi oyunlarda. Olay ekran kartinda. harcadigi gucle dogru orantili kalite verir.
AMD nin işlemciye para verilir mi ya ekran kartı neyse tamamda sen Laptop nedir bilmiyosun galiba herşey ona özel üretiliyor wattları kullandıkları şeyler bendeki intel işlemci her oyunu oynuyorum şu haliyle gamer bile değil 80 90 dan aşşa inmiyor ve fanım çalışmaya başlamıyor bile mühim olan altına kullancağın soğutucu her şey onda başlıyor herşey onda bitiyor. O Monster ve MSİ nin Laptopları çok güzel tam bir Gamer Laptopları İstediğin fiyata indirip çıkarabiliyorsun özelliklerini vs.
Teknobiyotik ten bak o zaman ama revaşta olsalar vatanda olurdu
En iyi gamer laptoplar Alienware,Monster,MSI'dir. Bunların ardından Samsung ve Asus gelmektedir.Diğer markalara hiç ulaşmayın bile.
Ben genelde siteden değil de gidip kendim alırım. Test ederim vs.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi